2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106521 بازدید | 4125 پست
آره عزیزم انشالله که نی نی تو دل هر ۳ تامون لونه کرده‌.میگم واسه من ۱۶ اولین آزمایشم اما میشه جمعه ب ...

الهی آمین عزیزم ، بنظرم نذار مستقیم برو آزمایش

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم یک دفعه برو آزمایش بدهبه نظر من اصلا بی بی چک نزنیدمن هم باید جمعه برم که هفدهم یعنی شنبه ...

سلام چطوری در چه حالی؟درد پریودی داری ؟ یکم کار میکنی کمرت اینا درد میگیره یا زیر شکمت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام چطوری در چه حالی؟درد پریودی داری ؟ یکم کار میکنی کمرت اینا درد میگیره یا زیر شکمت؟

سلام عزیزم

شکر من برعکس شما شدم راه میرم وغذا میپزم یادم میاره که انتقال دادم هیچ چی حس نمیکنم امروز

ولی وقتی دراز میکشم عین وقتی میخوام پریود شم زیرشکمم درد میگیره وصدا میده

خیلی معذرت می‌خوام از داخل واژن تا نزدیک نافم گاهی تیر می‌کشه

حس بدیه هرلحظه فکر میکنم میخوام پریود بشم

سلام عزیزمشکر من برعکس شما شدم راه میرم وغذا میپزم یادم میاره که انتقال دادم هیچ چی حس نمیکنم امروزو ...

اانشالله که خیر باشه برا همه مون فقط از خدا میخوام زحماتمون بی نتیجه نمونه مارو دست خالی نفرسته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزمشکر من برعکس شما شدم راه میرم وغذا میپزم یادم میاره که انتقال دادم هیچ چی حس نمیکنم امروزو ...

کلا من شنیدم درد های گذری میاد بعد از انتقال. این حرف قطعی نیست ولی 

اگر جنین شروع به لانه‌گزینی در دیواره رحم کند (معمولاً ۱ تا ۵ روز بعد از انتقال)، ممکن است احساس دردهای خفیف یا کرامپ مانند (شبیه درد پریود) داشته باشید. این مورد حتی می‌تواند نشانه‌ای مثبت باشد، هرچند قطعی نیست

آخه شیاف هم همیشه ساعت ۱۱ صبح میزارم یعنی تاشب همش جذب و دفع میشه.نمیشه گفت شیافه

سلام جان

من بعد از شیاف ترشح دارم چون شب می‌ذارم وصبح آمپول میزنم

ترشحات با این همه دارو طبیعیه نگران نباش

ولی اگه زرد و سبز وبودارشد به دکترت بگو