2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107195 بازدید | 4136 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ممنونم قسمت شما بشه الهیمن اون موقع استرادیول خارجی می‌خوردم ولی الان گیر نیاوردم دیگه پن ...

به سلامتی، امیدوار باشیم کا هم، من از سنم یه کم نگران هستم که دارم ۳۷ رو تموم میکنم، منم مثل شما جنین ها رو فعلا گذاشتم نیکان مونده، اینجا هم میخوام تخمک کشی کنم، چون نزدیک هست به خونمون که رفت و امد راحتتر باشه 

به سلامتی، امیدوار باشیم کا هم، من از سنم یه کم نگران هستم که دارم ۳۷ رو تموم میکنم، منم مثل شما جنی ...

عزیزم نگران نباش

من که سنم بالاتر بود والان هم که بیشتر شده چهل و سه سالمه 

امیدوارم

توکل کن به خدا

عزیزم نگران نباشمن که سنم بالاتر بود والان هم که بیشتر شده چهل و سه سالمه امیدوارمتوکل کن به خدا

انقدر تو اینترنت موج‌ منفی هست هی میگن سن زیر ۳۵، کلا یه حس با ارامش کامل نیست. 

ولی خوشحالم که شما اومدین اینجا از تجربیات خودتون نوشتین. 

من اینجا تو بیمارستان لندن گفتم میخوام پی جی تی هم داشته باشم، دکتره گفت نه نمیخواد، اگه سندروم دان باشه معمولا رشد نمیکنه اگه هم رشد کنه، بعدا تو ازمایشات معلوم میشه. ولی خب چرا ادم روزه شک دار بگیره! خلاصه گفت نمیکنیم ما مگر اینکه بیماری ژنتیکی داشته باشین. 

انقدر تو اینترنت موج‌ منفی هست هی میگن سن زیر ۳۵، کلا یه حس با ارامش کامل نیست. ولی خوشحالم که شما ا ...

دکتر درست گفته من هم انجام ندادم تو بارداری اولم که دوقلویی شد،کیسه آبم به خاطر قصور پزشکی شهرمون بود که آزمایش ماهیانه عفونت بارداری رو ننوشت تهران مینوشتن

چون تا سه ماه بیشتر کلینیک قبول نمیکنه

بعد استراحت مطلق بودم و نمی‌تونستم تهران برم وبیام

ولی سر دخترم تا هفت ماهگی پیش دکتر متین تهران میومدم شوهر خودمون هم دوتا دکتر داشتم یکی بارداری پرخطر ویکی زنان و زایمان معمولی

دیگه مارگزیده شده بودم فکر کن سه تا دکتر داشتم

انقدر تو اینترنت موج‌ منفی هست هی میگن سن زیر ۳۵، کلا یه حس با ارامش کامل نیست. ولی خوشحالم که شما ا ...

اتفاقا من چند روز پیش پیش دکتر نیازی تهران برای چکاپ قلب رفتم و گفتم سنم بالاست خندید و گفت سن شما الان طبیعیه

چون سن ازدواج هم رفته بالا

پس خیلی امیدوار باش

راستی کدوم کشور زندگی میکنی

دکتر درست گفته من هم انجام ندادم تو بارداری اولم که دوقلویی شد،کیسه آبم به خاطر قصور پزشکی شهرمون بو ...

بعنی عفونت داشتین شما که باعث شد زایمان زود رس داشته باشین؟

اینجا اصلا ماهیانه چک نمیکنن، خیلی کم چک میکنن متاسفانه.