2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107315 بازدید | 4136 پست

سلام دوستان، من امروز  (تو انگلیس) رفتم سونو که وضعیت رحم و تخمدان منو ببینن و بعدش گفتن که ۶ هفته دیگه بهت میگیم کی میتونی شروع کنی چون هنوز تو لیست هستم واسه بیمه. یه جیزی جدیدی که بهم گفتن این بود که گفت شکل رحمت مثلث کامل نیست و یک مقدار سپتوم داری ولی چون یک سانتیمتر هست ما پیشنهاد جراحی نمیدیم و هیچ پکتری بهم اینو نگفته بود. وقتی بهش کفتم گفت معمولا زیر یک سانت خیلی مهم نیست ولی بیشتر از اون جراحی میشه. 

گفت یه چیز مادرزادی هست. خلاصه که گفت مهم نیست اصلا واسه همینه کسی نگفته تاحالا بهت. ولی من دوست دارم همه چیو بگم. 

در مورد تست پی جی تی ای که همون تعیین سلامت اولیه بود پرسیدم گفت اگه مشکل ژنتیکی نداری ما انجام نمیدیم چون خیلی نمی تونیم به نتایج این تست تکیه کنیم و مواقعی هست که جواب تست اشتباه بوده و جنین سالم بوده ولی تست گفته که نیست. ولی برای بیماری های ژنتیکی بهتره که انجام بدین. که ما گفتیم نداریم تا جایی که می دونیم.

آزمایش خون اولیه واسه ویروس و آزمایش ذخیره تخمدان دادم. 

تو سونو هم گفت مجموعا ۲۵ تا فولیکول میبینم که حالا از بین اینا ببینیم چنددتا رشد میکنه و تخمک داره. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من شنبه رفتم سونو به خودم امپول داد ولی برای شوهرم چیزی نداد یه ازمایش خون فقط نوشت

سلام، به سلامتی شروع کردی؟

چه آمپولی داد؟ خب هنسرت آزمایش اسپرم داده؟ خوبه فاکتورهاش؟

بله عزیزم امپول سینال اف با او ام جی اره شوهرم ازمایش داد گفت همه چی خوبع

عالیه، از طرف شوهرت حداقل خیالت راحته. ببین آمپول ها رو بهتره همه رو هر روز همون ساعتی که همیشه میزنی بزنی. اصلا هم درد نداره، من اوایل خیلییی از این قسمتش میترسیدم بعدش دیدم کلا درد نداره.

روز پانکچر هم اون بیهوشی یا حالا اون حالت خپابش انقدر میچسبه 😀 

عالیه، از طرف شوهرت حداقل خیالت راحته. ببین آمپول ها رو بهتره همه رو هر روز همون ساعتی که همیشه میزن ...

اره منم ترس داشتم امروز دو روز که شروع کردم 

بیهوشی خیلی خوبه 😂من یبار تجربه دارم

خدابزرگه🥰

اره منم ترس داشتم امروز دو روز که شروع کردم بیهوشی خیلی خوبه 😂من یبار تجربه دارم

من اولین بارم بود، وقتی پانکچر تموم شد، من به هوش اومدم به پرستار کفتم من یه لحظه خوابم برد کی شروع میکنیم ؟ 🤣گفت تموم شده