2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107862 بازدید | 4141 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من احساس میکنم از طرف مرد باشه بهتره، چون میشه درستش کرد، یا ای وی اف ممکنه بهتر جواب بده.

اره خدارو شکر همسرم برای ای وی اف شرایط خوبه

واریکوسل گرید ۲ داره اما دکتر گفت اسپرم هاش خوبن برای ای وی اف

بلاخره یک روز منم مادر میشم 
اره خدارو شکر همسرم برای ای وی اف شرایط خوبهواریکوسل گرید ۲ داره اما دکتر گفت اسپرم هاش خوبن برای ای ...

راستی کی انتقال میدی؟ واسه من میافته تقریبا اواسط یا اواخر اردیبهشت. الان دارم ال دی و آس آ میخورم، ا پریود سومم. 

راستی کی انتقال میدی؟ واسه من میافته تقریبا اواسط یا اواخر اردیبهشت. الان دارم ال دی و آس آ میخورم، ...

من یک انتقال منفی داشتم دوبار تخمک کشی کردم

آخر فروردین میرم دکتر ببینم چی میگه 

من یک انتقال منفی داشتم دوبار تخمک کشی کردمآخر فروردین میرم دکتر ببینم چی میگه

لطفا ازش میپرسی ببینی بهتره تعیین سلامت کنی جنین ها رو یا نه؟ میخوام نظر اونها رو هم بشنوم.

لطفا ازش میپرسی ببینی بهتره تعیین سلامت کنی جنین ها رو یا نه؟ میخوام نظر اونها رو هم بشنوم.

عزیزم تعیین سلامت خیلی هزینه اش بالاست 

وبرای  افرادی انجام میدم ک .چند انتقال منفی و مشکل ژنتیک داشته باشن

نه هزینه آی وی اف

ببین هزینه های مختلف داره، ولی هزینه زیادش تخمک کشی بود که ۳۱ میلیون گرفتند. بقیه هم داروها هستند و چون من هیچ بیمه ای نداشتم همه رو ازاد حساب میکردم. بسته اول دارو شد مثلا ۲ میلییون، بسته های بعدی ارزونتر بودن. 

و یه سری هم هزینه ازمایش خون و دکتر قلب و اینجور چیزا هست که بستگی به بیمه داره. 

واسه نگه داری جنین هم ، واسه هر نی جنینی که ماکسیمم ۴ تا جنین جا میشه دو میلیون میگیرن. هر ۶ ماه هم باید شارژ بشه. 

البته هزینه اولیه فریز جنین توی همون ۳۱ میلیون بود، ولی واسه سه تا نی بود، واسه من جهر تا نی شد، دو میلییون اضافه تر گرفتند.

هزینه انتقال رو هم نمیدونم هنوز.