2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 194789 بازدید | 5394 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم خوبی؟چی بگیم ؟ من که تو دوره ای هستم که فقط باید منتظر بمونم نتیجه رو ببینم ، دیروز یکم خ ...

سلام عزیزم خوبی؟باورت میشه همش توی فکرمی .روز چندمته ؟؟

راست میگی سخت ترین مرحله همین دو هفته

سلام عزیزم خوبی؟باورت میشه همش توی فکرمی .روز چندمته ؟؟راست میگی سخت ترین مرحله همین دو هفته

ممنون عزیزم ، لطف داری ، روز نهم هستم ، واقعا هیچ چیز نمیتونه آدم رو آروم کنه

یه چیزی تو ذهنم بود میخواستم بگم، امیدوارم کسی ناراحت نشه. دوستان همه ما به عنوان یک زن یک انسان کامل هستیم چه مادر باشیم یا نه. چه همسر باشیم یا نه. من نظرم اینه که وقتی به کسی که فرزند نداره بگیم انشاالله دامنت سبز شه، انگار الان در اون فرد یک نقصان وجود داره. چون تو ذهن آدم نقطه مقابل سبز بود یعنی بی بار بودن، زرد بودن و.... این نظر من هست مجدد امیدوارم کسی ناراحت نشه. همگی روزگار به کام تون باشه

امیدوارم کسانی که باید این پیام من رو ببین. دوستان این راه فوق العاده راه سختی هست. بنابراین لطفا فقط رو دکتر زنان تمرکز نکنید... جنین شناس و بخش جنین شناسی اون مرکز بسیییار مهم هست. مرکزی که حین ذوب همه جنین ها رو از بین میبره، یعنی عملا در این بخش ضعیفه.

یه خانم هست داروی گیاهی میده تو قم والا چندتا از اقوام ما پیشش دارو گرفتن میخوای شمارش رو بهت بدم شا ...

باورت میشه هرکاری بگی من کردم .حالا میخوام برم مرکز چک کنه بفهمم مشکل از کجاست

از راه دور چطور تشخیص میده ؟؟

ممنون عزیزم ، لطف داری ، روز نهم هستم ، واقعا هیچ چیز نمیتونه آدم رو آروم کنه

هیچی من که تک و تنها بودم همسرمم هر دو سه روز یک بار میومد خونه یک شب بود میرفت همون یک شب هم خریدام میکرد هم تمیزکاری و غذا ...

کتاب و فیلم میدیدم با هیچ کسم رفت و امد نکردم توی اون دوهفته چون فقط خودم و همسرم میدونستیم و به بقیه گفتم ویروس گرفتم خانواده خودمم که نزدیکم نیستن البته اونا هم نمیدونستن

امیدوارم کسانی که باید این پیام من رو ببین. دوستان این راه فوق العاده راه سختی هست. بنابراین لطفا ...

سلام عزیزم قبول دارم حرفت رو مال من نه تا جنین از دست رفت با یک بار ذوب کردن

رفتی سونو قلب ؟؟؟