2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 144400 بازدید | 4653 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام

من امروز برای ماه دوم داروهای تحریک تخمدان رو مصرف کردم هیچ تاثیری نداشت ماه قبل یدونه فولیکول داشتم این ماهم یدونه...

دلیلش چی میتونه باشه؟ دکتر چیزی نگفت خودشم تعجب کرده بود

۲۶ سالمه تا الانم همه چی اوکی بوده تو سونو ها پریودامم منظمه

سلام من امروز برای ماه دوم داروهای تحریک تخمدان رو مصرف کردم هیچ تاثیری نداشت ماه قبل یدونه فولیکول ...

همه داروهاتونو درست و به موقع مصرف کردین؟ شاید دوز داروها مناسب نبوده. با دکتر دیگه ای نمیخواین مشورت کنین؟

همه داروهاتونو درست و به موقع مصرف کردین؟ شاید دوز داروها مناسب نبوده. با دکتر دیگه ای نمیخواین مشور ...

بله ماه اول قرص لتروزول و آمپول hmg دادن

این ماهم سینال اف و hmg ولی هر دو ماه کلا یه تخمک داشتم

یکم خسته شدم از این مراحل و دارو و آمپول شاید سال بعد به دکتر دیگه برم

سلام من امروز برای ماه دوم داروهای تحریک تخمدان رو مصرف کردم هیچ تاثیری نداشت ماه قبل یدونه فولیکول ...

من مثل شما بودم سال ۱۴۰۰،البته من سنم بالاس بخاطر سنم بودم هرچی دوز دارو روبردن بالا بازم یه تخمک ،که میشد یه جنین،رفتم تخمک اهدائی گرفتم طرف ۴۷تاتخمک داشت که ازشانس کجم بشدت بی کیفیت بودن ۱۱تاجنین شدبعضی ازجنین حین ذوب شدن براانتقال ازبین رفتن هرچی هم انتقال دادم منفی شد دیگه آخریش و الان انتقال دادم و امروز روز هشتمه،دیگه توکل بخدا،اگه شد که شد نشد دیگه واسه همیشه قیدبچه رو میزنم هزینه ها رو دیگه نمیتونم