2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 144664 بازدید | 4668 پست
بچههای انتقال از علائم بعدازانتقال بگین،استراحت مطلق هستین؟بیرون میرید چیکار میکنید ازتوالت فرنگی اس ...

من هیچ وقت بعد از انتقال استراحت مطلق نبودم و همیشه از همون روز یا روز بعدش رفتم سر کار. هیچ کار خاصی هم نمیکنم نه قبل و نه بعد از انتقال جز این که بعد از انتقال ورزشم رو قطع میکنم (هرچند این بار دکترم گفت میتونی ورزش سبک بکنی) و مصرف کافئین رو هم قطع میکنم (دفعه قبل دکترم گفت روزی یه قهوه اجازه داری ولی این بار گفت اصلا هیچی). دستشوییمون فرنگیه ولی فکر نمیکنم فرنگی یا ایرانی تفاوت خاصی داشته باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز بعد از انتقال منفی که داشتم دوباره رفتم دکتر زنان گفتن دوباره همسرم باید آزمایش بده و بره پیش دکتر مردان که متاسفانه دوباره مورفولوژی صفر شده اگه راهکاری برای بهتر شدن کیفیت اسپرم دارین بگین ممنون

من امروز بعد از انتقال منفی که داشتم دوباره رفتم دکتر زنان گفتن دوباره همسرم باید آزمایش بده و بره پ ...

عزیزم 🫂

ببین اگه همسرت سیگار و قلیون میکشه باید قطع کنه، یه سری مکمل هم هست میخورن

کوکیو ۱۰، ویتامین ای و ال ارجننی و اینا، ولی حتی اگه اوکی نشه من شنیدم تسه هم میکنن و جواب میگیرن.

ممنونم من با منفی شدن هم اونقدری مشکل ندارم. این که مثبت میشم و نمیمونه خیلی سخته.امیدوارم شما مثبت ...

من خیلی سختی کشیدم چهارمین انتقالم هست واخرین،دیگ نه جنین دارم نه کشش،مالی هم داغونیم، هرچی نظر خداست

کلا اهل سیگار قلیون نیست مکمل ها رو هم به موقع مصرف میکنه ولی نهایت میشه ۱

خب با مورفولوژی یک میشه ای وی اف کرد. ما مشکل دی اف ای داریم 😏 واسه همین من از سلامت جنین ها مطمین نیستم.

من خیلی سختی کشیدم چهارمین انتقالم هست واخرین،دیگ نه جنین دارم نه کشش،مالی هم داغونیم، هرچی نظر خداس ...

عزیزم

ما اینجا همدیگر رو درک می کنیم، با دلی منتظر و تنی خسته هستیم.

توچطوری عزیزم، علائم نداری

سلام عزیزم ن هیچی، من کلا تو حالت عادی هم شکمم نفخ داره، کمردرد دارم ولی ن لک بینی ن چیزی، نزدیک پریودی مثل همیشه درد دارم چون من همیشه یه هفته قبل پریودی سینه هام دردن پاهام و کمرم الانم که شیاف و امپول پروژسترون میزنم بدتر شده

کلا خودم کامل ناامیدم، امروز روز 10 انتقالمه من استراحت کامل بودم تازه دیروز یکم بلند شدم غذا درست کردم اونم هی بینش استراحت میکردم، اصلا نمیتونم برم سمت بی بی چک، میگم خودمو عذاب میدم اینجوری بذار یباره میرم ازمایش دیگه هرچی شد شد. میدونم خودم دعا کردم که اگر بچه سالم و صالح خدا بهم بده درغیر این صورت نمیخام

ولی خوب خیلی تحت فشارم

ماشاالله روزا هم نمیگذره تا هفته دیگه دوشنبه انگار چند سال فاصله اس ن یک هفته