2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 144708 بازدید | 4669 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام بچه ها تورو خدا کمکم کنید از استرس تمام جونم میلرزه من امروز روز13انتقالم بود آزمایش بتا دادم 527بود.تعیبن جنسیت انجام دادم و گرید جنین bc بود.الان استرس وحشتناک گرفتم نکنه بچم به دنیا بیاد مشکل دار باشه؟چون گرید جنین bcهست.چت جی پی تی میگه جنین های گرید bc بیشتر در معرض مشکلات ژنتیکی قرار دارند چون به درستی تقسیم نشدن .

شما چند سالتونه؟

من ۱۴۰۳ ای وی اف کردم باراول گرفت و الان ی فرشته کوچولوی ناز دارم ۱۳ماهشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سلام بچه ها تورو خدا کمکم کنید از استرس تمام جونم میلرزه من امروز روز13انتقالم بود آزمایش بتا دادم 5 ...

نه عزیزم اصلا همچین چیزی نیس،جنین اگه از نظرژنتیک مشکل داشته لانه گذینی نمیکنه یا خودش سقط میشه ،و اینکه عزیزم جنین شما در محیط آزمایشگاه bcبوده قطعا تو محیط رحم کیفیتش اومده بالا،جون بعضی جنینا تو محیط رحم مادر بهتر رشد میکنن

سلام بچه ها تورو خدا کمکم کنید از استرس تمام جونم میلرزه من امروز روز13انتقالم بود آزمایش بتا دادم 5 ...

تبریک میگم عزیزم اصلا نگران نباش اگه خدایی نکرده مشکلی باشه جنین رشدش متوقف میشه تازه نهااااایتش سونو ان تی هست که سلامت رو مشخص میکنه از الان استرس برا چیه خوشحال باش