2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 144680 بازدید | 4668 پست
خوبی جیگر جان گل پسرت چطوره،فدات بشم دکتر نگفته بقیه میگن،والا چی بگم،شرایط سنی که بالاست واینکه انت ...

ممنون عزیز دلم حالا تازه تازه حال روحیم یکم داره میاد سرجاش خیلی سخته خییییلی دردای خودت یه طرف بچه داری یه طرف خدارو شکر میکنما ناشکر نیستم ولی خب سخته خیلی ولی بالاخره روزای سختم میگذره آقا شاهانم خوبه خدارو شکر 😘😍🥰 آره میگن اونطوری بهتره تلاشتو بکن از فرنگی استفاده کنی انشالله با همین آخریا مادر میشی عزیز دلم به حق همین ماه عزیز بسپار به خدا ، من ۲۴ سالم ۲۷ اسفند تموم میشه😍 مشکل به سن نیست خواهر عزیزم حتی دکتر حین عمل بهم گفت وضعیت تخمدان و آندومترت افتضاحه خدا بهم رحم کرد این بچه رو بهم داد ۵ سال بود در تلاش بودم نمیدونم اگر بچم نمیشد چی در انتظارم بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنون عزیز دلم حالا تازه تازه حال روحیم یکم داره میاد سرجاش خیلی سخته خییییلی دردای خودت یه طرف بچه ...

بچه داری خیلی سخته واقعا مخصوصا چند ماه اول. آقا شاهان گل سلامت و شاداب باشه همیشه ❤️😍

بچه داری خیلی سخته واقعا مخصوصا چند ماه اول. آقا شاهان گل سلامت و شاداب باشه همیشه ❤️😍

خیلی واقعا خیلی اصلا فکرشو نمیکردم خوبه حالا ۵ سال منتظرش بودم اگه همون اول میومد نمیدونم چطور برخورد میکردم😪 انشالله خدا به همه بچه بده😍ممنون خاله جون بابت دعای خیرت😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی واقعا خیلی اصلا فکرشو نمیکردم خوبه حالا ۵ سال منتظرش بودم اگه همون اول میومد نمیدونم چطور برخور ...

امیدوارم هر کی منتظره نتیجه سختیها و انتظارشو ببینه 🙏🏼

شما هم تنتون سلامت و سایه تون بالا سر گل پسر. این روزای سخت هم میگذره و راحت تر و شیرینتر میشه

اجی جان من ۲۴ سالمه شوهرم پسر خیلی دوست داره ولی من واسم فرقی ندارع تا بحال هم اقدام نکردم واسه بارد ...

اگه مشکلی ندارین یعنی اشتباهه محضه ای وی اف رفتن هر چی خدا داد همون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدوارم هر کی منتظره نتیجه سختیها و انتظارشو ببینه 🙏🏼شما هم تنتون سلامت و سایه تون بالا سر گل پسر ...

الهی امین ، ممنون عزیز دلم بابت حرفای خوب و دلگرم کنندت😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40