2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 141705 بازدید | 4550 پست
بنظرت میشه!؟ اخه من بار اولمه، انقد که دیدم هم اینجا هم تو مطب که چندمین بار انجام میدن و منفیهاصلا ...

منم خداروشکر بار اول مثبت شدم ، من استرس نداشتم ولی خیلی ناامید میشدم ، توی این دوران همه این حس ها هست

هرکسی یه شرایطی داره خودتون مقایسه نکنید ، توکل کنید به خدا ، قرآن بخونید ، ذکر بگید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگم نکنه واسه منم از بین رفته اخه اونجا یه خانمی اومده بود برای تعیین جنسیت، ای یو ای، بعد هنوز مسی ...

برای ما همون لحظه که انتقال دادن گفتن بلند شید ، حتی چند ثانیه هم روی تخت دراز نکشیدیم، رفتیم نیم ساعت روی صندلی نشستیم ، بعد برگه ترخیص اومد مرخص شدیم ، منم مدام میگفتم اصلا به این سرعت انجام دادن واقعا انتقال انجام شده ، نکنه جنین چسبیده باشه و وارد رحم نشده باشه

این نگرانی ها طبیعی هست

برای ما همون لحظه که انتقال دادن گفتن بلند شید ، حتی چند ثانیه هم روی تخت دراز نکشیدیم، رفتیم نیم س ...

بسلامتی رزاجون تبریک میگم عزیزم خیلی خوشحال شدم برا منم دعا کن

میشه از کارهایی که قبل انتقال انجام دادی و اون دوهفته انتقالت که چکار کردی و چه علائمی داشتی برامون بگی

بسلامتی رزاجون تبریک میگم عزیزم خیلی خوشحال شدم برا منم دعا کنمیشه از کارهایی که قبل انتقال انجام دا ...

ممنون عزیزم ، سلامت باشید

ان شاالله شما هم به زودی نتیجه تلاش هاتون مثبت بشه

فاصله پانکچر و انتقال من ۴ ماه بود ، زندگی عادی داشتم ، حتی یک ماه روزه قضا داشتم توی این فاصله گرفتم ، دکتر گفت پیاده روی حتما داشته باش ، از روزی که سیکل انتقال شروع شد مصرف سبزیجات بیشتر کردم ، لوبیا سبز و کلم بروکلی و کاهو و میوه زیاد خوردم ، برای انتقال نه کله پاچه خوردم و نه سوپ پای مرغ و نه نشاسته و نه ماکارونی و سیب زمینی ،

چند روز اول جوجه تو فر میپختم و سوپ میخوردم و ادویه ترسیدم استفاده کنم ، البته ۵ یا ۶ روز فقط ، بعد از اون حتی زعفرون هم توی غذاها میریختم

استراحت مطلق نبودم ، خودم و شوهرم کار ها رو انجام میدادیم، من سعی میکردم زیاد خم و راست نشم چند روز اول

علائم هم فقط روز ۵ و ۶ و ۱۱ و ۱۲ درر پریودی داشتم ، الان هم ۱۸ روز از انتقال میگذره هیچ علائمی ندارم

ممنون عزیزم ، سلامت باشید ان شاالله شما هم به زودی نتیجه تلاش هاتون مثبت بشه فاصله پانکچر و انتقال م ...

ولی شما اگه باور دارید که باید یکسری کارها رو انجام بدید کوتاهی نکنید ، من حرفی که دکتر زد انجام دادم گفت زندگی عادی

روزهای اول که گذشت میدیدم علائم ندارم با خودم میگفتم نکنه واقعا نشاسته تاثیرگذار باشه ، کاشکی میخوردم ، یا ماکارونی چون ادویه نمیزدم نمیتونستم بخورم ، یا کله پاچه و سوپ پای مرغ تو عمرم نخوردم ، شما اگر میتونید بدون استرس انجام بدید چون همه میگن اینا درسته یه وقت فکر نکنید کم کاری کردید

از روز نهم نماز هام رو عادی خوندم ،

یه خانمی توی سایت میگفت روزی ۶۰ تا پله بالا پایین میرفته، از ۷ صبح تا ۵ بعدازظهر سرکار میره مثبت شده بود

البته اگر مجبور نیستید فشار به خودتون نیارید چون بعضی ها شرایط بدنی شون جوری هست که باید بیشتر مراعات کنند وگرنه سقط میکنن

علایم نه حالت تهوع ، نه درد سینه ، نه گر گرفتگی نه لکه بینی نه ترشح هیچ نداشتم و تا الانم ندارم ، از بس همه علائم میگفتن ، من میگفتم حتی اگه تاثیر داروها باشه چرا بدن من هیچ واکنشی نشون نمیده و همش فکرم درگیر همین بود ،

و یه چیز دیگه سعی کنید غذاهای نفاخ خیلی نخورید ، چون خود داروها باعث نفخ میشه ، من آش رشته روز پنجم درست کردم خیلی اذیت شدم

علایم نه حالت تهوع ، نه درد سینه ، نه گر گرفتگی نه لکه بینی نه ترشح هیچ نداشتم و تا الانم ندارم ، ا ...

ممنون بابت توضیحات کاملتون

شما کدوم شهرید؟بعد انتقال مسیر نداشتین؟خودتون آشپزی میکردید؟بیرون هم میرفتین؟