2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 109243 بازدید | 4153 پست
اره خدایی چیزی نیس تو دیوار یکی پیدا کردم گفت ۳۵۰ دیدم اون خانونه خوب میگیره کلا یه هفتم باید بیاد د ...

من خودم که میترسم واقعیت

و بیشتر از درد از این میترسم درست نتونم تزریق کنم مشکلی پیش بیاد

یه هفته اول خیلی حساس هست به نظرم یه هفته بگو بیاد بعد خودت با ماشین برو بزن برگرد 

چند قدم آروم راه رفتن مشکلی پیش نمیاره

اره اتفاقعا میخواستم بهت بگم خوب میگیره

منم از یه جا دیگه قیمت گرفتم گفت بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ برای دو تا آمپول به تعداد هم گفت بستگی داره

در حالی که این خانم هر چند تا آمپول که میزد همون ۱۵۰ حساب میکرد

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات عزیزم تو خوبی نینی خوشگلمون چطوره😍بهش بگو برا من دعا کنه😃

الهی شکر خوبیم هردومون ،😍 چشم هم من هم نی نی دعاگوی خاله خوشگلش هستیم😍

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جیگر جون انجیر و آلو بخور الان فصلشه.غذا های فیبر دار بخور یبوست برای نی نی خوب نیست

آره باید بخورم فعلا گوش شیطون کر بهترم میگیرم میخورم که بهترم بشم توکل به خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه هامن تازه اومدم تواین تاپیک نتونستم همشوبخونم بلاخره همه اونایی ک انتقال دادن مامان شدن بسلامتی ی دکترخوب توتهران معرفی کنین منم برم براآی وی اف کدوم مرکزبهتره بعدتوخصوصی هزینش چقده

سلام،خوبین بچه هایکیتون بهم بگین هزینش توخصوصی چقدمیشه منم میخام شروع کنم

سلام 

خپش اومدی به گروه، من هنوز انتقال ندادم، بعضیا نیکان انتقال دادن و راضی بودن، بعضی ها هم مام یا گاندی.  هزینه اس هم خیلی بستگی به بیمه داره ولی حدودا ۱۰۰ میلیون میشه در نهایت.

[QUOTE=389791224]سلام  خپش اومدی به گروه، من هنوز انتقال ندادم، بعضیا نیکان انتقال دادن و راضی بودن، بعضی ها هم ...[/QUOمرسی عزیزم ایشالا همه جواب بگیریم ازمطب شروع کنم یابرم مرکز ی دکترخوبم میشه معرفی کنین 

جیگر جون انجیر و آلو بخور الان فصلشه.غذا های فیبر دار بخور یبوست برای نی نی خوب نیست

سلام رفتم سونو غربالگری امروز دقیقا ۱۲ هفته و ۰ روز بودم🥰 بعد گفت سالمه😍 آزیتا همه چی داشت پاهاشو یه جور تکوم میداد نگو 😂 ولی جنسیت گفت ۱۰ روز دیگه میشه حدس زد گفت قطعیشم ۱۵ یا ۱۶ هفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلاصدمیلیون یافقط انتقال اخه من بیمه ام ندارم آزاده

منم بیمه نداشتم، پانکچر سال پی ۳۰ یا ۳۵ تومن بود ولی حتما الان قیمتها تغییر کرده. من شنیده بودم که انتقال ۱۷ میلیونه، ولی الان بچه ها میگن ۴۰ تومن شده واسه همین باید زنگ بزنی یه حساب سر انگشتی بدن. دارو ها هم بهمن ماه هر بار دو تومان، یه تومن اینا میش که اینم الان عوض شده.

سلام رفتم سونو غربالگری امروز دقیقا ۱۲ هفته و ۰ روز بودم🥰 بعد گفت سالمه😍 آزیتا همه چی داشت پاهاشو ...

سلام عزیزم این روزا خیلی بی حوصله و بی حالم، امروز فقط اومدم توی سایت نتیجه غربالگری تو رو ببینم انرژی بگیرم. خداروشکر واقعا ❤️