2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 109249 بازدید | 4153 پست
سلام بچه ها چطورین من و یادتون هست یا نه🙌😃اردیبهشت با هم انتقال دادیم به فاصله ی چند روز و منفی شد ...

سلام سلام بله عزییزم یادمونه چطوری خوبی ؟😍 خوبکاری کردی انشالله به امید خدا جواب میگیری ، داروهارو باید تحمل کنی فقط بنظرم میون غذا بخوری اذیتش کمتره اینم تجربه من 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام جیگر جون خوبی.نی نی خوبه؟انشالله دو شنبه همه چی خوب و عالی باشه و خیالت راحت شه.من شنیدم اول با ...

سلام عزیزم خدارو شکر منم خوبم نی نی هم خوبه فقط معده درد دارم😔 با یبوست شدید گرفتم مقعدمم زخم شد بد جور 😫 انشالله با دعای خیر شما ، منم منتظر هستم هر وقت رفتی بهم بگو عزیزم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام،خوبین منم چهارساله منتظرم یبارم آی یوای شدم ولی نگرفت میخام برم آی وی اف میشه بگین کدوم مرکزانج ...

سلام عزیزم مرسی ،😍 ای یو ای زیاد جواب نمیده والله من قزوین نیستم من اردببل رفتمسعی کن یه جای خوب بری انشالله جواب میگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات بشم عزیزم ایشالاشما هم سعی کن استرس از خودت دور کنیمن از یک روز قبل انتقال تا یک هفته بعد آب نش ...

مرسی عزیزم از راهنماییات یه قاشق غذا خوری نشاسته تو لیوان اب حل کنم خوبه؟منم از الان فکر امپولای بعد انتقالم چجوری بزنم خونم پله زیاد داره نمیتونم برم خودم و شوهرمم بلد نیستیم کسیم اطلاع نداره از ای وی اف

باااشه بابا تو خوبی
سلام سلام بله عزییزم یادمونه چطوری خوبی ؟😍 خوبکاری کردی انشالله به امید خدا جواب میگیری ، داروهارو ...

فدات عزیزم تو خوبی نینی خوشگلمون چطوره😍بهش بگو برا من دعا کنه😃

باااشه بابا تو خوبی
مرسی عزیزم از راهنماییات یه قاشق غذا خوری نشاسته تو لیوان اب حل کنم خوبه؟منم از الان فکر امپولای بعد ...

اره عزیزم یه قاشق چای خوری من میریختم تو آب سرد هم میزدم سر میکشیدم

پای مرغم به نظرم موثره چون خیلی مقویه

منم تا همین الان مشکل آمپول دارم

من هنوزم به هیشکی نگفتم منتظرم برم سونو nt اگه خدا بخواد اون موقع خبر بدم

ولی به نظرم یه هفته بگو بیان خونه بزنن

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خدارو شکر منم خوبم نی نی هم خوبه فقط معده درد دارم😔 با یبوست شدید گرفتم مقعدمم زخم شد بد ...

جیگر جون انجیر و آلو بخور الان فصلشه.غذا های فیبر دار بخور یبوست برای نی نی خوب نیست

سلام عزیزم مرسی ،😍 ای یو ای زیاد جواب نمیده والله من قزوین نیستم من اردببل رفتمسعی کن یه جای خوب بر ...

ارع توبیمارستان دولتی انجام دادم دکترم گفت  اول باید یبارآی یوآی بشی بعد آی وی اف  افت کنم

اره عزیزم یه قاشق چای خوری من میریختم تو آب سرد هم میزدم سر میکشیدمپای مرغم به نظرم موثره چون خیلی م ...

اره باید بگم بیان امروز تو درمونگاه پرسیدم از خانوم که امپول میزد گفت ۱۵۰ میگیره میاد خونه

باااشه بابا تو خوبی
اره باید بگم بیان امروز تو درمونگاه پرسیدم از خانوم که امپول میزد گفت ۱۵۰ میگیره میاد خونه

منم ۱۵۰ میدادم

به استرسش میارزه

غزال جون مدیتیشن هم خیلی خوبه روزی چند دقیقه

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم ۱۵۰ میدادمبه استرسش میارزهغزال جون مدیتیشن هم خیلی خوبه روزی چند دقیقه

اره خدایی چیزی نیس تو دیوار یکی پیدا کردم گفت ۳۵۰ دیدم اون خانونه خوب میگیره کلا یه هفتم باید بیاد دیگه...حالا دوست دارم خودم بزنم کاری نداره فیلم اموزشی دیدم بنظرت میتونم🤣

باااشه بابا تو خوبی