2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106439 بازدید | 4125 پست
عزیزم من از ابن سینا راضی بودمنسبت به جاهای دیگه معطلی کمتری دارهمرکز منظمی هستهزینه هاشم نسبت به ما ...

امروز ابن سینا زنگ زدم وقت گرفتم گفتن حدودا ۵۰ تومن هزینه ای وی افه ولی مام گفت حدودا صد تومنه یزد ولی نگفتن چقد میشه ... میگم نکنه هزینه بیشتر بخاطر کار بیشتر و تجهیزاتشونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همگی من جنین فریز دارم ابن سینا اگه خدا بخواد این ماه میخوام برم. میگم مرکز ابن سینا اسکانم ...

آره اسکان داشته باشه ک خیلی خوبه مخصوصا برای کسایی ک از شهرستان میرن مجبورن بمونن چند وقت

دوستای گلم راهنماییم‌می کنین لطفا اگه تجربه مام و ابن سینا رو دارین چند روزه یکسره توی نی نی سایتم و ...

اگر میخوای برای همیشه راحت بشی و جواب مثبت بگیری درگیر مراکز نشی خواهرانه بهت میگم برو دکتر اسرافیلی مطبش تهران سعادت اباد هستش امکان نداره دست خالی برگردی من اینو تضمین میکنم❤️

ممنونم .روز ۱۵

چه جالب برای منم روز 15م، دو هزار خورده ای بود.شاید پس من دوتا نی نی دارم😍

ولی هنوز سونو نرفتم، دکترم گفت هفته دیگه سونو بده، یعنی 6 هفته.ولی نمی‌دونم چرا حس میکنم زوده ..

بچه ها حالت تهوع واقعا داره نابودم‌ میکنه..توی اینستا دیدم یکی می گفت لیمو بو کنید ، کسی راهی نداره یکم آروم بشیم؟

من تازه اواسط هفته پنج هستم وای به حال هفته های بعدی..

چه جالب برای منم روز 15م، دو هزار خورده ای بود.شاید پس من دوتا نی نی دارم😍 ولی هنوز سونو نرفتم، دکت ...

عزیزم منم روز ۱۵ بتام۱۴۷۷

روز۱۷ بتام۴۸۳۷

ولی میگن بتای بالا حتما دوقلویی نیست

شاید رشدجنین زیاده

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30