2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

2191 بازدید | 19 پست

سایت مانتو امین یه سایت کلاهبرداری 

بیشتر از یکماه پیش سفارش دادم و هنوز هم خبری نشده چند بار هم به پشتیبانی پیام دادم تازه میگه صبر کن تا شارژ مجدد براتون ارسال بشه 

گفتم کنسل کنم گفت امکانش نیست

حتی یه عذر خواهی هم نکردن 

چراحضوری خرید نمیکنیدآنلاین هزارجون دردسر دارهخرید آنلاین فقط از فروشگاهایی ک توشهرتونه وازشون خرید ...

قیمتشون خوب بود وسوسه شدم واس روز مرد سفارش دادم و به انتظار نشستم واقعا فکر نمیکردم اینجوری باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمتشون خوب بود وسوسه شدم واس روز مرد سفارش دادم و به انتظار نشستم واقعا فکر نمیکردم اینجوری باشه

هیچ هرزونی بی حکمت نیس عزیزم

مادرشوهر منم پاییز از یه پیج که مال قشم بود خرید کرد تازه تبلیغشم میکرد ب اینواون لباسش اومد افتضاح اصلا اونی نبود ک میخواس این یک 

کیفیت داغون ینی مفت میدادن ادم تنش نمیکرد

هیچ هرزونی بی حکمت نیس عزیزممادرشوهر منم پاییز از یه پیج که مال قشم بود خرید کرد تازه تبلیغشم میکرد ...

زیادم مفت نبود اخه گفتم شاید واقعا تولیدی باشن 

حیفم میاد واس روز مرد سفارش داده بودم و بدون کادو بودم 

اولا خودش نوشته تحویل حداقل 15تا 20روز، دوما رو سایت برچسب اعتماد هست یعنی این سایت مورد اعتماد پلیس فتاس، سوما شما که طاقت نداشتی صبر کنی خرید نمیکردی. الکی هم با آبروی مردم بازی نکن، بدون هیچ تحقیق و سندی هرچی دوست داری میگی، من خرید کردم بعد از 3هفته برام ارسال شد

اولا خودش نوشته تحویل حداقل 15تا 20روز، دوما رو سایت برچسب اعتماد هست یعنی این سایت مورد اعتماد پلیس ...

میگم منم الان سفارش دادم ازشون خیلی استرس گرفتم بخاطر توضیحات ایشون، کیفیتیشم اوکی بود؟ واقعا میاد؟

اولا خودش نوشته تحویل حداقل 15تا 20روز، دوما رو سایت برچسب اعتماد هست یعنی این سایت مورد اعتماد پلیس ...

منم پانزده مهر سفارش دادم هنوز نرسیده هروز صدها نفرو تو تلگرام میبینم که به پست دادن و ارسال کردن ولی اسم من هنوز نیست

منم ۱۳مهرسفارش ثبت کردم هنوزارسال نشده چندبارم زنگ زدم هی یجوری منوپیچوندن  اگه این یکی دوزنیادازشون شکایت میکنم درکل اصلاخریدنکنین تواینستاهم زیرپستاشون فک کنم خودشونن کامنت میزارن آخه بقیه نمیشه کامنت بزارن

اصلا مشخص نیست از ادمای خودشونی نگران نباش دزدای کثیف الان دوماهه سفارش من ب دستم نرسیدت