2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2693 بازدید | 21 پست

ازشون خرید نکنید متاسفانه ما ۵ نفر بودیم خرید کردیم مهر ولی سفارش هیچکدوم ب دستمون نرسیده این هفته جوابی ندن حتما شکایت میکنیم حاضرم سه برابر پولی ک دادمو خرج منم ولی امثال اینا فک نکنن کسی شکایت نمیکنه

منم ۱۳مهرسفارش ثبت کردم هنوزارسال نشده چندبارم زنگ زدم هی یجوری منوپیچوندن اگه این یکی دوزنیادازشون ...

منم. ۱۳مهر سفارش ثبت کردم شماره تماساشون خاموشه ارسال نشده دوماه شد حدودا واقعا آدمای کثیف وبی شرفی هستن 

باید شکایت کنیم البته بعید میدونم پولمون برگشت داده بشه خدا لعنتشون کنه

همسرم دنياى من👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=403494240]لباساشون اومد اخرش؟منم سفارش دادم ولی شمارشون که نمیگیره جوابگو باشن وازد سایتم میخوام بشم پیامک دیگ ...[/QUOTمن ارتباط با ما که خلموشه تلگرامشم نمیاد مجا باید پیگیر بشیم؟اینستا رفتم براش پیام دادم جواب نمیذن

من دوبار ازشون خرید کردم و هر دو بار برام همونی که میخواستمو ارسال کردن خودشون نوشتن ارسال ۱۵ تا ۲۰ روز کاری که اگر بشینید روزای کاری رو بدون تعطیلیا حساب کنید میبینید یه ماه الا یه ماهو نیم میشه باید صبر داشته باشید اگر راه ارتباطی میخواید باید تلگرام پیامشون بدین و یکی دوروز وایسید جوابتونو میدن منطقی هم هست تولیدی هستند و سرشون شلوغه باید صبور باشی وقتی یه سفارش به تولیدیا میدی چون اکثرن همینجورین

سلام آره واقعا کلاهبردایه منم اول آبان سفارش دادم بدستم نرسیده .قبل از اون هم سفارش دادم متاسفانه جنسایی که بدستم رسید با سفارشاتم کلا تفاوت داشت.متاسفانه با تلگرام هم که با ادمین چت میکنی جوابی به آدم نمیدن منم دارم شکایت میکنم.که حداقل به سایتشون اعتبار مجدد ندن .معتقدم اگه شکایت نکنیم، مسوولیت افراد دیگهای که متحمل خسارات از جانب این فروشگاه بشم گناهش باماست