2777
2789
عنوان

راجب حوزه علمیه سوال دارم

67 بازدید | 13 پست

سلام دوستان لطفا توهین و تمسخر نکنید و احترام نگه دارید

من خانم هستم میخوام برم حوزه درسشو بخونم چند تا سوال دارم

۱_کنکور داره؟ینی آزمون ورودی داره یا همینجوری میریم ثبت نام میکنیم؟

۲_من فوق لیسانس دارم ولی اطلاعات حوزویم در حد سطح مبتدی هست. چادری هم نیستم مانتویی ام. اجازه میدن بهم وارد بشم؟

۳_تو شرایط بعضی جاها تو سایت خوندم زمان تحصیل حوزه نباید شاغل باشیم پس خودشون کمک خرج به خانمها پرداخت میکنند؟اگه کار نکنم اخه پس چطور اموراتم بگذرونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با فوق لیسانس میخای بری اونجا چیکار؟؟؟ بگرد کار پیدا کن 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

من در این حد میدونم که برای فرهنگیانم به چادر گیر میدن چه برسه حوزه

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
عزیزم خارج از حوزه مانتویی باشم ن داخل حوزهمنظورم اینه

فک کنم تحقیق میکنن از محله که این بیرونم چادریه یا نه چون میدیدم بعضیا که میخواستن برن فرهنگیان میومدن برا تخقیق که این واقعا چادریه

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
امضات جالبه ولی بنظرت واقن خدا داوری نهایی انجام نمیده؟

چرا منم امید به روز قیامت دارم ولی اصن منظور امضام رو به سیاست نه به دین