2821
2789
عنوان

کیا فرندز ریدن❓

236 بازدید | 18 پست

برای استخدام یه موقعیت شغلی بهم گفتن که یه قسمت فرندز که جویی داره مخ میزنه رو بصورت فان بنویس و بعنوان نمونه کار بیارش 

چجوری همچین قسمتی رو پیدا کنم؟ 

کمکم کنید لطفا

نریدیم دیدیم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو ۹۰ درصد قسمتا جویی در حال مخ زنی بود😂 

فروشگاه عطر رو بگو

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

نگران نباش جویی تو همه قسمتا درحال مخ زنیه😂قسمتاش کوتاهه زود میتونی پیدا کنی

چند تا قسمت رندوم رو دیدم ولی همچین چیزی نبود 

نمی‌دونم چجوری پیدا کنم 

وقت ندارم دونه دونه ببینم 😭

چند تا قسمت رندوم رو دیدم ولی همچین چیزی نبود نمی‌دونم چجوری پیدا کنم وقت ندارم دونه دونه ببینم 😭

من چندسال پیش دیدم اونقدر دقیق یادم نیس که بتونم راهنماییت کنم

هفت بار دیدم ولی خب چه ایپزودی مخ میزنه رو یادم نیست. 

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز