2777
2789
و اینکه عزیزم اگه بخوایم در هفته فقط ی روز بریم باشگاه و ب سنسی هم بگیم مشکلی نیس؟ اگ قصدمون فقط یاد ...

یک روز خیلی خیلی کمه حداقل باید سه بار درهفته رفت

کاراته جوری نیست ک بگی اره یه بار میرم بدنم آماده میشه نه دو سال باید صبر کنی بدنت آماده بشه

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

و اینکه عزیزم اگه بخوایم در هفته فقط ی روز بریم باشگاه و ب سنسی هم بگیم مشکلی نیس؟ اگ قصدمون فقط یاد ...

کاراته فقط مسابقه نیست باید علاقه داشته باشی چون علاوه بر تمرینات فلسفه هم داره ک اگه واقعا علاقه داری و قصد داری یاد بگیری باید وقت بزاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن هنوز ولی قصد دارم شروع کنم چون خیلی دوسش دارمو دوست داشتم کسی ک رزمی کار باشه واسم توضیح بده در را ...

اهان موفق باشی 

یادت نره کاراته یک هنره فقط ورزش نیست