2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه قشنگ

احساس خوبیه

بخصوص دیدن شهر از بالا و ابرایی ک تا نزدیک زمین اومدن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

واو خوشبحالت بارون میبینی شهر ما خشکسالیه رسما

🥲🥲

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید
احساس خوبیهبخصوص دیدن شهر از بالا و ابرایی ک تا نزدیک زمین اومدن

اره دقیقا.. 

کوردم:)                                                                                    ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

عزیزم کاراته جلسات اول یا هفته دوم چیا یاد میدن؟؟و اینکه اول کاری چ وسایل نیازه؟و مسابقاتش چجوریهممن ...

سلام گلم

کاراته یک رشته رزمی خیلی پیچیده کلی سبک داره کنترلی غیر کنترلی

تو کنترلی به بدن آسیب نمیرسه زیاد و بچه ها تو مبارزه اصلا با هم دیگه تماس ندارن اما غیر کنترلی  خیلی سبک سنگینی هست مثل کیوکوشین (که نوع های مختلفی داره) تو کیوکوشین ضربه به بدن ازاده فقط با دست نمیشه به سر ضربه زد

اگر میخوای آسیب نبینی و هدفت دفاع از خودت نیست سبک غیر کنترلی مثل  شوتوکان رو معرفی میکنم که بیشتر رو سرعت تمرکز داره نه قدرت و نرم هست

اگر میخوای قوی بشی و تو دعوا اینا یا هر چیزی مبارزه بلد باشی و از خودت دفاع کنی کیوکوشین رو معرفی میکنم (سبک کانچو ماتسویی بهتر تره تو کیوکوشین)

تو کیکوشین که رشته خودم هم هست تمرینات بی نهایت هست یعنی شما 15 سال هم کار کنی بازم چیزی برای یاد گرفتن هست یعنی جوری نیست که با دوهفته معلوم بشه

تو دو هفته اول که هیچ تو دو سالم چیزی از کیوکوشین نمیفهمی چون فوق العاده پیچیدس(قویترین رزم جهانه)

تو شوتوکان و بقیه سبک ها هم همین تور ولی نسبت به کیوکوشین ناقص تر هستن یعنی کیوکوشین کامل هست

وسایل هم که باید بری مغازه ورزشی هر سبکی ک میخوای کار کنی  بگی نسبت ب اون سبک وسایل بدن

در مورد مسابقات هم که باید بگم المپیک نداره چون کاراته فوق العاده آسیب رسونه و سر مسائلی خود رئیس کاراته اجازه نداده المپیک داشته باشه اما هر ساله چند تا مسابقات جهانی. کشوری .استانی داره ک بعضیا جایزه پول هم میدن حالا اینارو اگه خدا بخواد ثبت نام کنی مربی بهت میگه ولی زمان بره...

امیدوارم کیوکوشین رو انتخاب کنی چون کاملترین رشته هست البته ممکنه تو شهری ک زندگی میکنی نباشه بخاطر همین جستجو کن

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁