2777
2789

من تو بارداریم خییییلی تنهایی کشیدم الان ک زایمان کردم هردو خانواده هرشب میان و میرن حالا خانواده خودم نه ولی خانواده شوهرم باااومدنشون حالمو ب هم میزنن هرچند مادرشوهرم چ تو بارداری چ الان خیلی هوامو داره ولی چ فایده فقط فکر تیغیدن از شوهرمه همون شب زایمانم ک دردم گرفت فهمیدم دویست تومن قرعه کشی ب اسممون دراومده مادرش ازش گرفته داده ب دخترش انقدر بهم فشار اومد ک زاییدم تو ۳۸هفته الان نمیتونم تحملشون کنم چون مادرم ندارم اومده پیشم بمونه

عشقم من پریودم میشم از همه بدم میاد این که دیگه زایمانه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای دویست تومن زاییدی

تو هنوز اول راهی برای پول خودتو داغون نکن.

فقط شوهرت رو درست کن.

خواهر دلت خوشه.برو با بچت خوش باش.

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

من هنوز نزاییدم ولی از فکر اینکه بزام قراره اونام بیان و هرکدوم یه چی بگن عصابم میریزه بهم با اینکه ...

هی میگن اینو بخور اونو نخور این کارو کن اون کارو نکن ک یادم رفته قرصامو بخورن