2777
2789
عنوان

راستشو بگید شما هم مثل من هستید

428 بازدید | 33 پست

دخترم ۱ سالشه و تموم کار های خونه روی دوش من هست

شوهرم که اصلا هیچ کاری نمیکنه

و به جاش کار های خانوادش رو انجام میده

به خدا محبتی هم ازش نمی بینم

من هم که جوونم و می خوام جدا بشم ❤️‍🩹 😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انصافا من شوهرم خیلی تو کارای خونه کمکم میکنه ، با اینکه تا عصر سرگاره ، کارهای خونه رو تقسیم کردیم ، ظرف شستن چون متنفرم دادم به شوهرم ، آشپزی با منه ، خرید با اونه ، مرتب کردن حال با اونه و اتاقا با من

والامن چهارتابچه دارم شوهرم شش میره تادوظهر تاسه میخابه بعدمیره تاده شب.اصلاهم کمک نمیده وقتی میادواقعاخستست ولی بازمن انتظاردادم حداقل غذاشوبکشه بخوره ولی یه لیوان آبم خودش نمیخوره واقعامن اذیت میشم بچم ۱ماهشع وخیلی اذیت میکنه وشباخواب ندارم این واسه مابایددرس عبرتی بشه ک به پسرامون کارکردن یادبدیم تافردا زناشون مث خودمون تاپیک نزنن

اگه همسر محبتی نبینه به جدایی میره

اخه چرا یهو کاش!قبل این فکرا رو میکردی

ببین شوهرت یدفعه ک اینجوری نشده از اول بوده 

الان ک بچه دار شدی باید منطقی تر فک کنی تا اینکه با قلبت تصمیم بگیری

حرفت درستع ولی تازمانی ک بچه نداشتی

الانم درسته ها ولی باید بچه تو هم در نظر بگیری چون شما و شوهرت خواستید ک اون بچه رو بدنیا بیارین با پای خودش ک نیومده مسئولی عزیزم

بیشتر فک کن

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
والامن چهارتابچه دارم شوهرم شش میره تادوظهر تاسه میخابه بعدمیره تاده شب.اصلاهم کمک نمیده وقتی میادوا ...

کاملا درسته وگرنه اتفاقی که نمی افته به جدایی کشیده میشه

والامن چهارتابچه دارم شوهرم شش میره تادوظهر تاسه میخابه بعدمیره تاده شب.اصلاهم کمک نمیده وقتی میادوا ...

خب شما ک دیدی شوهرت ی لیولن ابم خودش نمیخوره اشتباه کردی ۴ تا بچه اوردی براش

ببخشبد تلخه ولی واقعیتع

من همسرم هیچ کمکی بهم ننیکرد و نمیکنه ولی انقد عاقل هستم ک نخوام دوباره بچه دار شم

به خودشم گفتم 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....