2777
2789
عنوان

راستشو بگید شما هم مثل من هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 33 پست
دخترم رو به جای مهریه بر می دارم

دخترت به مادر تناا اختیاج نداره

هم ب پدر احتیاج داره هم مادر 

این مشکلی نیس ک سریع بخوای به جدایی فکر کنی

بنظر من تو فقط خسته ایی و کنی افسرده شدی

اول از همه ب خودت انرژی مثبت بده و سعی کن رفتار خوبی با همسرت داشته باشی تا بازتابشو ببینی

مثل یک خواهر میگم بهت

در درجه دوم پیش مشاور برو و براش توضیح بده

مطمئنم حالت بهتر میشه و الان احساساتی و خسته ایی 

بخاطر همون حرف جدایی میزنی

جدای اخرین راهه اونم نه برا مشکل پیش پا افتاده ی شما

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه کوچیک که ندارم ولی نه همسرم با اینکه کارش سنگینه ولی بیاد خونه کمو بیش کمک میکنه کاریی مثل جمع کردن صفره چای دم میکنه میاره ،میوه میاره، به دخترامم همش گوشزد میکنه که مامان دس تنهاس کمک کنید ،خسته نشه😂

با زبون خوش یه کارهایی رو بسپار بهش... مثلا بگو حواست به بچه باشه من  برم حمام..یا مثلا داری بچه شیر میدی ومیخوابونی بگو عزیزم  میشه لباسشویی رو روشن کنی. یا مثلا گاز رو خاموش کن وروغن بریزرو برنج تا شفته نشه.‌‌الان اگر بلند شم بچه بدخواب میشه..ذره ذره مسئولیتهاشو بیشتر کن.مثلا لباس بچه رو بده بگو اینها رو تنش کن خیلی بدقلقی میکنه نمیداره من بپوشونمش‌شاید باتوراه اومد..

پارسا پسرمامان😍
میرم پیش پدر و مادرم زندگی می کنم تا یک نفر بیاد ازدواج کنم

میدونیستی پدرومادرتون هیچ وظیفه ای برا خرج وحتی مکانی که شما بعد از طلاق دارین ندارند چه برسه به بچه تون .اگه هم بهتون توجه دارن از محبتشونه نه از وظیفه ...دلیلش هم این هست که شما قبل از ازدواج اختیارتون با پدرتون هست .پس هزینه هاتون هم باپدرتون .ولی بعد از طلاق اختیارتون با خودتونه پس هزینه هاتون هم با خودتونه

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

این هم درست هست

خب دیگه اگه قصدتون جدایی لطفا بیشتر فکر کن .شما اللن راحت میتونی به شوهرت بگی .مثلا شو..رت میخام یا این مقدار پول بابت ارایشگاه میخام .ولی خونه ی بابا اینطور نیست .این اختیاری که تو زندگی متاهلی هست دیگه تو خونه ی بابا نیست .شما الان از دست کسی اعصابتون خراب باشه راحت میاونی تو خونه برا شوهرت غرغر کنی .ولی تو خونه ی بابا اینطور نیست ...

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم