2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نه اصلا قبولشون ندارم‌ دیگه

یه مشت قرص میدن آدم حالش بدتر میشه 😑

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

یه مشت قرص میدن آدم حالش بدتر میشه 😑

اصلاح بیخودی خیلی 

چند روز پیش با یه مشاور حرف زدم گفتم ناامیدم بیکارم ازدواج نکردم ۳۵ سالمه در جوابم گفت بسپار به یکی که تو کار خیره مرد بچه دار که زنش مرده برات بیاره دو روز گریه میکردم. 

چطوری؟

من دوماهه یه جوری بودم هیچ چیزی خوشحالم نمی‌کرد برای چیزی ذوق نمی‌کردم همش حالم بد بود حتی تو مهمونی 

و کنار خانواده و دوستام احساس تنهایی داشتم الان با زور دارم حال خودمو خوب میکنم میرم بازار یا جاهای که حس خوب بهم بده یا یه سفر کوتاه مدت یکم حالم خوب شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودت تلاش میکردی؟ چون تا خودت راهکار هاشونو انجام ندی و خودت نخوای فایده نداره

اصلاح روانی هستن خودشون. راهکارشونم ورزش و فعالیت و ... که خودمون هم میدونیم‌ هیچ کاری نمیتونن بکنن. کلی پول میگیرن همینو بگن تهش

اصلاح بیخودی خیلی چند روز پیش با یه مشاور حرف زدم گفتم ناامیدم بیکارم ازدواج نکردم ۳۵ سالمه در جوابم ...

واییی این حرفایی که بهت زده بیشتر حال ادمو بد می‌کنه که😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دوماهه یه جوری بودم هیچ چیزی خوشحالم نمی‌کرد برای چیزی ذوق نمی‌کردم همش حالم بد بود حتی تو مهمونی ...

اگر حوصله اینها نباشه چی. علاقه به بازار و ... نداشته باشی