little_birdd مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 4378 عنوان کیست مچ دست 42 بازدید | 5 پست سلام خانوما من یه چند روزی هست که متوجه شدم مچ دستم یکم پایین ترش البته کیست داره یه مقدار هم دردم میکنه . تا چند ماه دیگه شرایط جراحی ندارم . کسی تجربه ای داره ؟ میگن روش سکه بزاری خوب میشه میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹 1403/11/08 | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیزی_به_ذهنم_نمیرسه عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 1220 من مامانم چن سال پیش اینجوری شدمال کار کردن زیاد و ظرف شستنهفک کنم خودش بعد یه مدت خوب شد
چیزی_به_ذهنم_نمیرسه عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 1220 من مامانم چن سال پیش اینجوری شدمال کار کردن زیاد و ظرف شستنهفک کنم خودش بعد یه مدت خوب شد البته نمیدونم کیست بود یانه حالت یه برجستگی رو استخون مچش دراومد انگار آب اورده بود
little_birdd مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 4378 البته نمیدونم کیست بود یانه حالت یه برجستگی رو استخون مچش دراومد انگار آب اورده بود مال منم همین شکلیه میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹
آهوی_امام_رضا عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 6670 سلام مهربون:) امیدوام حالت توپ باشه تو اکثر تاپیکایی ک خواستم برام دعا کنید بودی:) خواستم تشکر کنم از قلب بزرگت ان شالله خدا هزار برابر حال خوبی ک بهم دادی رو بهت بده هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
little_birdd مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 4378 سلام مهربون:) امیدوام حالت توپ باشه تو اکثر تاپیکایی ک خواستم برام دعا کنید بودی:) خواستم تشکر کنم ... سللم جان ممنون عزیز دلم امیدوارم به حاجتت برسی مشکلات همه حل بشه میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹