2777
2789
عنوان

مامانای دختر دار ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 74 پست

اینکه ادم پسر یا دختر دوست داشته باشه غیرعادی یا خلاف شرع نیست عزیزم،داریم از اشناها ۳تا دختر دارن مثل دسته گل ولی امان از حرف مردم

میتونی بعدا برای تعیین جنسیت هم برید پیش دکتر زنان هم شما وهم همسرتون

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو ای وی اف تو رو خدا طلا داری بفروش نمیخام استرس بهت بدم ولی رژیم همش الکیه من اینقدر دارو خوردم ا ...

آی وی اف کردم عزیزم...

دومی رو گول رژیم خوردم

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

من دوتاپسر دارمخدا. بچه های هممونو بهمون ببخشههمیشه سالم و. سلامت باشنشوهر منم پسر دوس داره چون تو. ...

ماهم دختر زیاد داریم ولی کلا دختر دوستیم ولی خب میگم سنم بره بالا بعدا پشیمون نمیشم چرا پسر نیاوردم

منم یه دختر دارم دومی هم دختر باردارم همیشه آرزو داشتم دوتا دختر یه پسر داشته باشم چون خودم خواهر نداشتم واسه دختر خوشحالم ازین نعمت برخورداره 

البته منم دیگه تصمیم به بارداری ندارم 

قطعا هم پسر هم دختر شیرینه و داشتن هردوشون تجربه خوشایندی هست ، اما وقتی توکل میکنیم به خدا میدونیم قطعابهترین خیروصلاح واسمون اون چیزیه که خواست و اراده خدا بوده 

خدا حافظ بچه هامون باشه و ان شالله رابطمون عاااالی باشه و پشت و پناه هم باشن دوتا خواهر 

من آنِ توام ، مرا به من باز مده❤️ مهربان خدای من💙 وکفی بالله وکیلا💚

بچه اولم دختر بود

دومی رو گفتم خدایا کمک کن دختر باشه اینم و شکر خدا دختر شد 

نمی‌دونم چرا از پسر میترسم 

آخه مادر خودم ۵ تا دختر داره و یه پسر 

که داداشم معتاد شد 

همیشه میگه کاش اینم دختر بود ، الان ازدواج کرده بود و خوشبخت بود 

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

به زندگیت بستگی داره

من یه دختر دارم . دوست دارم جنسم جور بشه

اما اگه بعدی هم خدا خواست و دختر شد دیگه سراغ سومی نمی‌رم

۳ تا بچه سختیش برام بیشتره حداقل الان نمی‌تونم بهش فکرکنم..

اما شما اگه دوست داری و شرایطش رو دارید هیچ اشکالی نداره 

فقط پیشنهاد می‌دم حالا که به نیت پسر دار شدن هست از راه های قطعی تعیین جنسیت مثل IVF استفاده کنید این مرحله دیگه جای ریسک نیست .

اینکه ادم پسر یا دختر دوست داشته باشه غیرعادی یا خلاف شرع نیست عزیزم،داریم از اشناها ۳تا دختر دارن م ...

بدم از خانواده شلوغ میاد خیلی ارامش خونه برام مهمه الانم دخترم واقعا ارومه دلم نمیخاد س تا بچه فک میکنم خونه خیلی شلوغ میشه

افرین انشالله که بهترینا برات رقم بخوره هزینش چقدرشد؟

حدودا ۱۰۰میلیون...

الانم منتظر آزمایشم

ان شالله که مثبت باشه

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

کلا برادر خواهری یه حس خوبیه

ماهم دختر زیاد داریم ولی کلا دختر دوستیم ولی خب میگم سنم بره بالا بعدا پشیمون نمیشم چرا پسر نیاوردم

دست تو نیست که پسربیاری یا دختر

اولا که خدا داده

دوما جنسیت دست مرده

پس. تو. هیچ پشیمونی نداری

خیلی دلت پسر میخاد. میتونی ای وی اف کنی یا بری برات برنامه ریزی کنن تا یه حدودی. به تعیین جنسیت کمک میکنه

ولی بچه هات سلامت باشن جنسیت مهم نیست

به زندگیت بستگی دارهمن یه دختر دارم . دوست دارم جنسم جور بشهاما اگه بعدی هم خدا خواست و دختر شد دیگه ...

من ده بار شوهرم گفت بریم ای وی اف منه اسکول گفتم نه خدا خودش میده بیا رژیم غذایی بگیریم بعد اون همه دارو گیاهی و چ میدونم کوفت و زهر مار اخرش نتیجه نگرفتم کاش ب حرف شوهرم گوش میدادم

ایشالا وضع مالیت بهترم بشه برکت بیاد توی زندگیت

اینسری خواستی باردار بشی

با ای وی اف تعیین جنسیت کن

عذاب وجدانم نداری چراکه خودتو شوهرت برا دو تا دخترا صدتونو گذاشتید میخواید هر دو جنسیت رو داشته باشید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥