2777
2789
عنوان

مامانای دختر دار ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 74 پست

من خودم پسر ندارم دو تا دختر دارم ولی شوهرم یه پسر داره از ازدواج سابقش.

برای من هیچ وقت جنسیت اهمیت نداشت که بگم هر دو جنسیت رو داشته باشم اصلاً این که هر دو جنسیت رو داشت قبول ندارم.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه پشیمونی معنی نداره مگه دست تو بوده 

منم دو تا دختر دارم، کوچیکع رو به اصرار خودم اوردم چون دختر بزرگم خیلی تنها بود همش با خودش حرف میزد و شوهرم تا چند ماه که اومده بود دنیا همش میگفت تقصیر تو بوده و غر میزد چون خیلی گریه میکرد 

ولی الان که سه سالشه اینقد اونو شوهرم بهم وابسته ان که بجزکنار باباش جای دیگه خوابش نمیبره شوهرم انگار تو دنیا همین یه نفرو داره 

ولی شایدد دختر کوچیکم بشه هشت سالش برم آی وآی کنم برای پسر هم داشته باشم

بدم از خانواده شلوغ میاد خیلی ارامش خونه برام مهمه الانم دخترم واقعا ارومه دلم نمیخاد س تا بچه فک می ...

وااای من عاشق خونه شلوغم😄البته به شرطی که تامین باشن

مطمئن باش بچه اول اروم باشه بقیه هم اروم بزرگ‌میشن،

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

وااای من عاشق خونه شلوغم😄البته به شرطی که تامین باشنمطمئن باش بچه اول اروم باشه بقیه هم اروم بزرگ‌م ...

خونه و ماشین داریم شوهرمم کارمنده ولی خب از پس سه تا بچه برنمییایم

خونه و ماشین داریم شوهرمم کارمنده ولی خب از پس سه تا بچه برنمییایم

اره خب روز به روز شرایط سخت تر میشه،من خودم هنوز برای دنیا اوردن اولی ترس دارم

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

خب من یه دختر دارم و طبیعیه که دوست دارم یه پسرم داشته باشم که هم دختر و هم پسر جفتشونم داشته باشم،ولی خب بعد کلی فکر و بالا و پایین کردن به این نتیجه رسیدیم که دیگه بچه دار نشیم شایدم بعدا پشیمون بشیم شایدم نشیم ولی در حال حاضر که جفتمونم راضی هستیم،شما هم با همسرت فکراتونو بکنین اگه فکر میکنین بعدا پشیمون میشین خب چه اشکال داره اگه شرایطش رو دارین بچه دار بشین 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
خب واقعا برادر داشتن برا دختر لازمه میگم بعدا حامیشه

این حرف نزن زن با سیاست حامی نمیخواد من دامادهای رو دیدم که زنشو ۵ تا برادر داره چنان زنشو اذیت میکنن که برادراش میترسن جلو بیان

منم یه دختر دارم دومی هم دختر باردارم همیشه آرزو داشتم دوتا دختر یه پسر داشته باشم چون خودم خواهر ند ...

دخترم رو ابراست روزی بیس بار شکممو بوس میکنه میگه من دعا کردم خدا اجی بهم داد من خوشحالم برا دخترم اما برا شوهرمم نگرانم