2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 38 پست
باهم برید مشاورهچون با این حس که تو از خودش پایین تری به خودش احساس اعتماد بنفس میدهبنظرم تحت هیچ شر ...

نمیدونم این طوریه یا نه 

ولی جاهای دیگه کار کنم اوکیه 

فقط محیط هنری میگه نه 

من تو خونه از وقتی ازدواج کردم همیشه تنهام  رفتم دنبال علاقم و خداروشکر گرفت اولش مخالفت نداش  یهو ک دید کارم گرفت گفت نه این محیط فلانه 

دوست ندارم فلانی بت بگه صدات خوبه  اینجوری اونجوری 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

به هیچ عنوان زیر بار حرفاش نرو برو تو همون کاری که براش زحمت کشیدی داره جلوی پیشرفتت رو میگیر ...

تو ی دوراهی خیلی بدی افتادم  از ی طرف اونه  از ی طرف اینده کاریم

ببین باور میکنی من تایمی بود که تا ظهر تو خونه خوابم بد برمیگشت بهم میگفت تو چرا هیچ کاری نمیکنی چرا میخوابی رفتم دنبال کارم 

صبح ک میرفتم تمرین پا میشد عصبانی چیه ۷ صبح ۸ صبح داری میری بیرون

من ک در نهایت بدون رضایتش کاری نمیکنم ولی دلم برا خودم میسوزه سرنوشتم ممکنه خیلی تعقیر کنه اون نمیزا ...

ببین کار ندارم الان ریپلای میزنن و...حوصله شونم ندارم.ولی خب،چه تغییری؟به هررر نقشی میخوای بگی نه؟ خب از یه تایمی به بعد تهیه کننده باهات قرارداد نمیبنده.من همونم که گفتم زیاد میرم‌.اکثرا سیستم اینه نقش زنه اروتیکه.نقش مرد اصلیه.کلا مثلا تخت خواب گذاشتن در مورد رابطه حرف میزنن.زنه یه حرفایی میزد شاخ در اوردم،اون یکی زنه توش همزمان با دو نفر بود،اون یکی دیگه همینجور با تصویر سازی و حرکات بدن صحنه تجاوز رو چنان اجرا میکرد که با خودم گفتم اگر نشون میداد فیلمش رو کمتر آدم یحوری میشد...چون هی با بدنش ادای تجاوز از پشت رو در میآورد و توی ذهنت ساخته میشد خیلی وضعیت بدی بود....یکی دیگه میومدن لب بگیرن بعد ژستش رو میگرفتن ولی تا نزدیک میومدن.هررر تئاتری رفتم توی هر سبکی بوده از گروتسک تا ابزورد تا حماسی تا حتی از این تئاترهای تراپی و...توش خیلی ناجور و باز،زنها رو وسیله جذابیت اروتیک قرار میدن.مثل سینما نیست.دیدی سینما رو بد میگن در موردش؟خب تهش تو سینما یک دهم درصد از چیزهایی که تو تئاتر هست رو روی پرده نمی‌بینیم.تو دیگه حساب کن چی هست..ولی اینجا چیزای عجیبی روی صحنه میبینیم.خب اونا همه تمرین داره...دلت برای خودت نسوزه.حیفت بیاد که بری....

امیدوارم ریپلای نزنن به منی که خودم نمایشنامه نویسم و مدام در طول ماه میرم تئاتر میبینم از هر سبکی و از هر تهیه کننده ای،که تو عقب مونده هستم.لااقل کسی بیاد ریپلای بزنه که بیشتر از من می‌ره رصد داره روی تئاترهای این روزها.

تو ی دوراهی خیلی بدی افتادم از ی طرف اونه از ی طرف اینده کاریم ببین باور میکنی من تایمی بود که ...

هیچ دوراهی ای وجود نداره عزیزم     شوهر شما توقع بیجا داره    اون باید با شرایط شما در این رابطه کنار بیاد نه شما     آیندت رو به باد نده