2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 38 پست

عزیزم اینجا ی عده میگن برو ب حرفش گوش نده فلان در حالی ک اینطوری کنی میدونی دیگه زندگیت مثل قبلش نمیشه و شاید  کم کم  از هم بپاشه سر این چیزا 

ی عده هم میگن نرو ک اونوقتم ت حس بدی پیدا میکنی ک انگار تلاش هایی ک کردی بی نتیجه موندن 

ولی خودتم میدونی کلا حیطه بازیگری اخرو عاقبتی نداره چون هر چقدر هم موفق بشی همونقدر خیلی ها سواستفاده میکنن ازت و این زندگیتو میپاشونه  

من خیلی خیلی زیاد میرم میبنم‌.خودمم‌ نمایشنامه نویسم.دیگه بازیگرها رو باهاشون آشنا شدم.خداییش محیطش ...

عزیزم منم میخوام شروع کنم تئاترو میشه دقیقا راهنماییم کنی 

چجوریه دقیقا؟ خیلی ممنون میشم 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم منم میخوام شروع کنم تئاترو میشه دقیقا راهنماییم کنی چجوریه دقیقا؟ خیلی ممنون میشم 😭

ببین مثال زدم کمی بعد از پیام قبلی.

در کل هررر موضوعی داشته باشه،باید یه لگدی به شأن زن بزنن و یه جور ناجوری جنسیت زده برخورد کنند با نقش زن حتما اروتیک باشه.اصلا هم مهم نیست موضوع چیه؟ سبک و ژانر چیه؟ باید آیه اومده با زن بازی کنند و یه صحنه های بدی خلق کنند.دیگه مثال زیاده....بعد تو فکر می‌کنی اون یک دونه تئاتره.خب اینا مدتها میرن هی تمرین میکنند شونصد بار اونجا این حرکات و میزنن،بعد شونصد بار هر شب اجرا دارن...و میگم،بخوای بگی این نه،اون نه...تهیه کننده از فرداش باهات قرارداد نماینده مجبور میشی....

ببین مثال زدم کمی بعد از پیام قبلی.در کل هررر موضوعی داشته باشه،باید یه لگدی به شأن زن بزنن و یه جور ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی تایپ کردی 🥲

من یکی از ارزوهای خیلی بزرگم بازیگر شدنه نمیدونم چیکار کنم موندم 💔

عزیزم یعنی سینما محیطش قدر تئاتر بد نیست؟

من که سینما رو با اهالیش نشست و برخاست ندارم‌.فیلمنامه ساخته شده دو سه تا دارم سر صحنه هم رفتم ولی خب،منظورم چیز دیگه ای بود.کفتم همه از سینما بد میگن.و این رو‌ مفروض گرفتم‌گفتم این درحالیه که تئاتر از اونم بدتره‌ .معنیش این نیست سینما خوبه...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی تایپ کردی 🥲من یکی از ارزوهای خیلی بزرگم بازیگر شدنه نمیدونم چیکار کنم موندم � ...

از من بپرسی نرو...بازها شنیدم بازیگرها خودشون میگن بچه مون رو موافق نیستیم بریم دیدی ساعت سهیلی می‌گفت به گلوریا گفتم چون فلان تیم هستن میشناسمشون اجازه میدم بری!گلوریا خارجیه کلا!ولی ساعد غیرتی شده بود می‌گفت فیلم دیگه بود نمیزاشتم بری😅دیگه حساب کن.