2777
2789
عنوان

از دست مادرشوهرم زله میشم اخرش

501 بازدید | 29 پست

حالا فهمیده من رفتم فرش و‌پرده نو خریدم زنگ زده به شوهرم که اگه پول دستته میتونی برام فر بخری 

اخه بگو پیرزن تو فر برا چیته 

بخدااا تا دیروزم نمیگفتاا همین فهمید اینو‌گفت 

واقعا خسته شدم از اینکه خرج کنم دلم میسوزه که اینده بچه ام تباه شه خرجم نمیکنم همشششش میره برای مادر و‌خانوادش

هنوز تاپیکامم هست که دوماه نشده براش مبل خریذیم هفتاد تومن 

عاصی شدم اخه چرا

کلی بچه و‌دختر داره بقران نون خالی براش نمیخرن ولی صفر تا صد خرجش با ماست تازه احترام خاصیم ندارم مث‌همون عروس ها با منم رفتار میکنن

جیب شوهرتون خالی کن تو حساب خودت پس انداز کن بزار خرجی بقیه رو نداشته باشه

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیده مگه میده

پس حد و حدود تعیین کن

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

درکت میکنم بخدا . منم دلم نمیاد پرده های خونه رو عوض کنم میگم فشار رو شوهرم نیاد مادرشوهرم رفته قسطی حدود ۲۰۰ میلیون وسیله قرضی اورده پدرشوهرمم از شدت فشار همش خورد خورد از شوهر من گرفت برا وسیله های خانوم وقتس وسیله هاشو میبینم جیگرم اتیش میگیره 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

تنها کسی که درکت میکنه منم ! شوهرم اجاره خونه مادرش اینا رو میده با خرج خورد و خوراک ، از وقتی ازدواج کردیم ۳ تا خونه عوض کرد الان ۳ خوابه حیاط دار داره ما تو ۵۰ متری شوهرم نمیتونه نه بگه ، یه کتونی میخرم باید بره عینشو بگیره🤣🤣🤣🤚 دیگه سر شدم 

چجوری جیبشو خالی کنه. خب برای هر خرجی دلیل لازمه

دلیل که زیاده اصلا ی خونه پیش خرید کنن بره زیر قسط یا طلا بخره به بهونه سرمایه گذاری و اینکه گفتن گرون میشه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

تنها کسی که درکت میکنه منم ! شوهرم اجاره خونه مادرش اینا رو میده با خرج خورد و خوراک ، از وقتی ازدوا ...

😑😑خدایاااا

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.