2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنوبی ها که به دختراشون جهاز نمیدن کدوم شهری؟

شهرستانی از فارس هستیم

کی گفته نمیدن؟ فقط بندرعباس اونم نه همه جاش

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

😂😂سمت جنوب....اوکیپسرای جنوب اگه میخواستن این همه هزینع کنن از امریکا دختر میگیرن ...در ضمن جهیزیه ...

چقدر تو بانمکی خوابوندنت تو نمک؟

کل طلایی که از هر کارگاه طلا سازی ساخته میشه میاد اول برا طلا فروشی های جنوب تو هرخونه ای حداقل یه النگوی یه دختر تو‌جنوب پول کل جهاز تو مامانته دخترم🤫😍

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یعنی من اشتباه شنیده بودم جنوبیا جهیزیه انچنانی نمیدن؟ ولی شنیده بودم که مهریه طلای گرم بالا میدن

نه عزیزم همه جا میدن 

فقط بندرعباس اونم نه همه جای بندرعباس یه شهرتی خاصیش نمیدن 

وبعضی از دوستان عرب زبان همین وگرنه که ما ولله باید تا ناخون گیر هم بزاریم

نه عزیزم همه جا میدن فقط بندرعباس اونم نه همه جای بندرعباس یه شهرتی خاصیش نمیدن وبعضی از دوستان عرب ...

اها خب پس

اره اکثر جاها اینجوریه

ماهم خودمون همه جهیزیه رو دادیم پسر هیچی نداد جز یه یخچال اونم به اصرار شوهرم

اها خب پساره اکثر جاها اینجوریهماهم خودمون همه جهیزیه رو دادیم پسر هیچی نداد جز یه یخچال اونم به اصر ...

خیلی بده واقعا تازه رسم سیسمونی هم بماند 🥹😑💔