2777
2789

180 تا سکه 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر تو بانمکی خوابوندنت تو نمک؟کل طلایی که از هر کارگاه طلا سازی ساخته میشه میاد اول برا طلا فروشی ...

کاش تو هم تو اب نمک میخوایبدی😂😂نه تورویا یه جوری میگی جنوب انگار ما ندیدن نیومدیم ....14تا سکه میزارن به جاش طلا میگیرن درضمن اون مال قدیم بوده😂😂الان خیلی لطف کن بیان خاستگاریت

اه اره😑من که اجازه نمیدم جهیزیه رو مامانم اینا بخرنخودمون میخریم دیگه این کارا جیت

🫤اگر سمت شوهرت رسمه شما بخرین بعدا کلی تیکه کنایه مادر شوهرت بهت میزنع 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

چرا احساس میکنم بیشتریا دارن مهریه ی رویاهاشونو میگن😂

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

احساس نکن مطمعن باش😂😂

دیگه گفتم احساس میکنم که خیلی ناراحت نشن😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

🫤اگر سمت شوهرت رسمه شما بخرین بعدا کلی تیکه کنایه مادر شوهرت بهت میزنع

فامیلیم پس قطعا رسمه😑

ولی جدیدا همه خودشون میخرن دیگه چیزی نکه شاید 

جدیدا فامیلامون خودشون خریدن پدر مادر عروس داماد طلا دادن به بچه

فامیلیم پس قطعا رسمه😑ولی جدیدا همه خودشون میخرن دیگه چیزی نکه شاید جدیدا فامیلامون خودشون خریدن پدر ...

چی بگم انشالله که خوشبخت بشی جانم هرچی خیره😍💋

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

خودم از همتون صادق ترم مهریه ندارم ولی حق طلاقو گرفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40