2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا باید دروغ بگم؟یه سر بیای سمت جنوب میفهمی اوضاع از چه قراره کلی طلا و خونه ماشین میزنن بنام دختر ...

پس ما یادمون باشه اونجا نیایم خواستگاری😁😄😄😄😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خب دلم برای سادگی جوونای الان سوخت ننه بابای اون پسر عمرا قبول کنن تو مهریه حق طلاق حق خروج از کشور ...

تو فامیل داریم اتفاقا قبول کردن من دقیق نخوندم اون خانم چی نوشته

ولی این دختر خانم فامیلمون ۱۳۶۸ سکه تمام

حق طلاق تحصیل مسکن محل زندگی حضانت بچه همه ثبت شده 

ماشین و خونه تو اگر تو ایران بمونن و اگر برن خارج از کشور به نام خانم 

سه سرویس طلا پنج تکه بزرگ جهیزیه ...

همه رو هم قبول کردن و انجام دادن در نهایت ۱۳ سال پیش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بازبراتوخوبه،برامن از 1367اومدن به 800،که خودم توی محضر گفتم 114 نوشتن، همسرم نمیذاشت ولی خانوادش خو ...

بخدا که اگر بدن😐😐😐 باید خدای نکرده مشکل بخوره آدم با طرف باید یه ده سالی فقط بدویی دنبالش 😐😐😐

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

چرا باید دروغ بگم؟یه سر بیای سمت جنوب میفهمی اوضاع از چه قراره کلی طلا و خونه ماشین میزنن بنام دختر ...

😂😂سمت جنوب....اوکیپسرای جنوب اگه میخواستن این همه هزینع کنن از امریکا دختر میگیرن ...در ضمن جهیزیه جنوبیا چیز خاصی نیست

یعنی من اشتباه شنیده بودم جنوبیا جهیزیه انچنانی نمیدن؟ 

ولی شنیده بودم که مهریه طلای گرم بالا میدن

یعنی من اشتباه شنیده بودم جنوبیا جهیزیه انچنانی نمیدن؟ ولی شنیده بودم که مهریه طلای گرم بالا میدن

جهیزیه عزیزم به عهده پسر هست ولی الان توافقی نصف نصف

ولی کسی که اوضاع مالیش اوکیه کامل جهاز میده برا دخترش 

بعدم همه اجناس خارجی