2777
2789
چقدر چونه زدن حوصله تون سر نرفت؟

نه بحث یه عمر زندگیه ☹️بعدم دیگه خاستگاری برا همین چیزاس

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر شاخه گل قیمتی داره به نرخ روز ۳۱۳ شاخه گلش حساب میشه البته گل نرگس ب نیابت امام زمان زدن پ خب گل ...

آها ینی پولش محاسبه میشه؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
نه بحث یه عمر زندگیه ☹️بعدم دیگه خاستگاری برا همین چیزاس

اخه خواستگاری من پدرشوهرم گفت خود داماد میدونه ببینه چقدر میتونه بده همونقدر مهر کنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خب دلم برای سادگی جوونای الان سوخت ننه بابای اون پسر عمرا قبول کنن تو مهریه حق طلاق حق خروج از کشور ...

مآمان باباش مردن 

دوما اومده خاستگاری و توافق شده 

نترس منم له اندازه خودم زرنگی دارم

رسمه دیگه خودش قبول کرده دیگه حالا برا بله برون قرارع محضری پیش بره و کتبی همه چی

اها پشت گوش ات دیدی اونو دیدی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

آها ینی پولش محاسبه میشه؟

پولش محاسبه میشه ولی اگه مرد لج کنه میتونه شاخه گل بده

ما یه فامیل داشتیم طلاق گرفت شوهره هربار سکه میداد 100،شاخه هم گل رز میداد😂گل موند رو دستش دختره

هیچکی والا رسمه 😑☹️تازه من میگم کمه مامانم میگه گیر الکی داری میدی برا بقیه اطرافیانم زمین و طلا هم ...

کمه حس میکنم دروغ میگی هیچ پسری الان به دختر اول زندگی اعتماد نمیکنه این همه چیز نمیده ...به هر حال خوشبخت بشی

اخه خواستگاری من پدرشوهرم گفت خود داماد میدونه ببینه چقدر میتونه بده همونقدر مهر کنه

اره درکل بر عهده داماده  ولی بزرگترا هم دخالتایی دارن دیگه نمیشه چیزی گفت من باب احترام

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

نه از ششصد شروع شده و توافق نهایی شده اینقدر😅🤣

بازبراتوخوبه،برامن از 1367اومدن به 800،که خودم توی محضر گفتم 114 نوشتن، همسرم نمیذاشت ولی خانوادش خوش خوشانشون بود، که برامم مهم نبود😁

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

۴۰۰ سکه با حق طلاق و حضانت و مسکن حق هام برام مهم بود تعداد سکه ارزشی نداره

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

اره درکل بر عهده داماده ولی بزرگترا هم دخالتایی دارن دیگه نمیشه چیزی گفت من باب احترام

پدرشوهر من عجیب غریب بود😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

کمه حس میکنم دروغ میگی هیچ پسری الان به دختر اول زندگی اعتماد نمیکنه این همه چیز نمیده ...به هر حال ...

چرا باید دروغ بگم؟یه سر بیای سمت جنوب میفهمی اوضاع از چه قراره کلی طلا و خونه ماشین میزنن بنام دختر چون داری از صفر تا صد جهاز رو میبری  و کلا از قدیم سمت ما رسم بوده

ممنون ازت🌸