2777
2789

سلام 

من دی ماه عمل تخمک کشی انجام دادم سه تا جنین تشکیل شد

الان دکتر ی سری مکمل و ال و یک امپول میکرولین برام نوشته ک ۱۶ بهمن نصفش رو بزنم 

بعد چند روز بعد تزریق پریود میشم؟

ایا کسی امپول میکرولین استفاده کرده؟

و اینکه تمام داروها تقریبا اندازه یک ماه هست ولی قرص ال دی دو ورق هست 

اگ بخوام دو تاش کامل مصرف کنم ک پریودیم میوفته وسط عید دیگ کی انتقال بدم من میخوام قبل عید انتقال بدم

این دارویی ک میگی را نمیدونم ولی معمولا دوماه بعد از تخمک کشی انتقال میدن ....عجله نکن ...این همه زحمت کشیدی اگه شرایط رحمت مساعد نباشه تمام زحمتتات ب باد میره ...خودتو بسپار ب خدا و ب حرف پزشکت گوش بده

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این سری میشه پریود دومم

خب یا مرکز و دکترها کار نمیکنن یا میخوان لحظه ب لحظه امار رحم و تخمدانتون را داشته باشن ...ب هرحال ی دلیلی داره دیگه ، من جات بودم این عید را حسابی استراحت میکردم و خوش میگذروندم بعد میرفتم دنبالش 

خب یا مرکز و دکترها کار نمیکنن یا میخوان لحظه ب لحظه امار رحم و تخمدانتون را داشته باشن ...ب هرحال ی ...

نمیدونم چی بگم .اگ بشه بعد عید دوباره باید تمام این دارو ها رو مصرف کنم.ی سریاش خیلی اذیتم میکنه

نمیدونم چی بگم .اگ بشه بعد عید دوباره باید تمام این دارو ها رو مصرف کنم.ی سریاش خیلی اذیتم میکنه

عزیزم ب محض اینکه بخوان انتقال بدن شما باید باز دارو بخوری حتی امکان داره تا اخر بارداری🥺 

عجله نکن شاید اندومترت نازکه ، عوضش ی کم بدنت استراحت میکنه