2777
2789
عنوان

پسرا هستین

956 بازدید | 102 پست

میگم وقتی یه پسر در چه صورتی  استوری اگهی ترحیم و ریپ میزنه و تسلیت میگه؟رسمی گفته البته 

منظورم اینه ما یه مدت کوتاه دوست بودیم و با دلخوری تموم شد دوستیمون الان ریپ زده به ف.ال نیک بگیرم؟؟؟؟

اگر براش مهم نبودم واین داستانا ریپ نیمزد؟؟

چی جواب بدم و...

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

پسر نیستم اما 

از روی ادب بوده صرفا 

هیچ نشونه دیگه نداره 

جواب هم تشکر کن 

همین

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دوراشو زده باز برگشتهبزن بلاک کن بفهمه چه گوهی خوردهدختر خودتو دوس داشته باش ی پسر ارزش ندارع انقد ف ...

فقط برا پیامش میگی برگشته؟؟

پسر نیستم اما از روی ادب بوده صرفا هیچ نشونه دیگه نداره جواب هم تشکر کن همین

چرا باید از رو ادب پیام بده؟نمیدونم من از کسی بدم بیاد انفالوش میکنم ،نمیدونم شاید حق با شماست

چرا باید از رو ادب پیام بده؟نمیدونم من از کسی بدم بیاد انفالوش میکنم ،نمیدونم شاید حق با شماست

حالا انفالو نکرده و به احنرام روزایی که بودید با هم تسلیت گفته 

ذهنت رو درگیرش نکن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نمیخوام🤐میخوام برگرده

اون بحثش جداس اما نشون نده تو ام خواستی برگرده خیلی ریلکس باش اون سمتت بیاد اصلا نشون ندی ها تو ام دلتنگش بودی هااا..من خودم زخم اینارو همه خوردم تاپیکامو ببین..ب پسرا محل بدی سوارت میشن فکر میکنم پخی آن اما سگ محلش کن حتی وارد رابطه ام شدی

زیاد گرم نگیر چون این رابطه تموم شده بود..اگ دوست داشت انقد ازت دور نمیشد ک الان بیاد استوری ریپ بزنه برات..من خودمم یکی این حرفارو بهم بزنه گوش نمیدم چون عاشقشم ت ام مسلما عاشقشی و نمیبینی اما همین حرف از من تو گوشت بمونه..هیچوقت صدتو برا ی پسر نزار ۱۰ بار زنگ زد یبار بزنگ ۱۰ بار گف دوست دارم بگو منم همین‌طور حواستو جمع کن

معلوم نیست راستش اگه سر بسته پیام داده فقط تسلیت داده و تموم کرده حرفشو اره ولی اگه سر حرفو باز گذاشته ینی جوری پیام داده که توام جواب بدی بله احتمالش زیاده که بخواد بیاد سمتت