من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
مردا از همجنساشون کینه به دل میگیرن ولی از غیر همجنساشون کم پیش میاد که کینه داشته باشن حتی شده یه تسلیت بگن میگن معمولا حتی اگه خیلی ناراحت یا عصبانی باشن پس کاملا طبیعی میتونه باشه این کارش
نه بابا گاوه،نوشته روحش شاد و این داستانا سربسته،جواب منم فقط میشه ممنون و این حرفا
اگه بخواد باهات اوکی شه یجوری حرف میزنه که سر بحثو باهات وا کنه یا مجبورت میکنه یچیزیو توضیحبدی یا هرچیزی که سر بحث کردنو حرف زدنو باز کنه اگه دیدی تشلیت گفتو توام تشکر کردیو اونم خدافظی کردو رفت بدون جریان فقط یه تسلیت سادست
اره میتونست بنویسه تسلیت میگم و کی هستن؟چرا فوت شده؟؟؟🥺
اگه بخاد سر بحثو وا کنه هرچیزی ممکنه بگه البته به نوع برخورد توام بستگی داره ممکنه مثلاخودش دلش بخاد بیاد جلو ولی تو از همون اول انقدر سفتو سخت باهاش حرف بزنی که فکر کنه اصلا نمیخوایش بخاطر همین دیگه حرف نزنه