بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان احساس عشق داري؟؟من كه عاشق شوهرم شدم خيلي زياد؛نميدوني تا حد مرگ هم رفتم.الان زير يه سقفم هزار كيلومتر دور از خانوادم غريب ؛تو شهر خانواده شوهرم و دارم دق ميكنم چون شوهرم عاشقم نيست.دوستم داره فقط .خانوادشو حداقل ميدونم بيشتر دوست داره.خيلي حسرت ميخورم چون اين زندگى معمولى تو شهر خودمم ميتونسم بش برسم .من دنبال عشق بودم ولي الان😭
اوووه من که تا دلت بخواد عاشقم بودن دیگه تعدادشون از دستم در رفته😎😎😎😎😜
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من یه مدت فکر میکردم عاشقم اما بعدا فهمیدم عاشق نبودم چون راحت ولش کردم😐
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ولی در کل من عاشق نشدم با اینکه شوهرم و دوست داشتم و عاشقانه ازدواج کردیم اما در کل عاشق خودمم بیشتر