2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عاشق نشدم ولی عاشقم بود و هست، و این عذابم میده... تا ازدواج کردم باور نمیکردم که اینقدر دوسم داره، باور نمیکردم که اینقدر عشق و احساسش پاک بود... 

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢
فک کنم فقط شوهرم عاشقم شده اونم تازه الله و علم!

الان احساس عشق داري؟؟من كه عاشق شوهرم شدم خيلي زياد؛نميدوني تا حد مرگ هم رفتم.الان زير يه سقفم هزار كيلومتر دور از خانوادم غريب ؛تو شهر خانواده شوهرم و دارم دق ميكنم چون شوهرم عاشقم نيست.دوستم داره فقط .خانوادشو حداقل ميدونم بيشتر دوست داره.خيلي حسرت ميخورم چون اين زندگى معمولى تو شهر خودمم ميتونسم بش برسم .من دنبال عشق بودم ولي الان😭

🙄🙄
عاشق نشدم ولی عاشقم بود و هست، و این عذابم میده... تا ازدواج کردم باور نمیکردم که اینقدر دوسم داره، ...

الان دوس داشتى با كسي كه عاشقت بود مزدوج ميشدي؟؟

🙄🙄

اوووه من که تا دلت بخواد عاشقم بودن دیگه تعدادشون از دستم در رفته😎😎😎😎😜

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

من یه مدت فکر میکردم عاشقم اما بعدا فهمیدم عاشق نبودم چون راحت ولش کردم😐

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

ولی در کل من عاشق نشدم با اینکه شوهرم و دوست داشتم و عاشقانه ازدواج کردیم اما در کل عاشق خودمم بیشتر

الان دوس داشتى با كسي كه عاشقت بود مزدوج ميشدي؟؟

نه، نمیدونم.... 

ولی اگه بین این دوتا مجبور بودم انتخاب کنم اونو انتخاب میکردم... لااقل دوسم داشت...

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢

دو نفر عاشقم بود 

يكيشون چهار سال ب پام بود و مادرش نميزاشت بهم برسيم همه كار كرد و گف تنها ميام حتي ولي باباي من ام نميزاشت...

اذيتم ميكرد البته با حساسيت زياد..

خودم عاشق يكي ام اونم هست ولي فك نميكنم مث من دوسم داشه باشه ...

كاش ببينمش بازم

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز