2777
2789
عنوان

خیابون فرشته تهران

2432 بازدید | 70 پست

انگار جز ایران نیست مردمش فضاش خونه هاش کلا فرق داره 

حتی ویلاهاش از تهمتن آمریکا گرونتره!

یعنی پدر مادرشون چیکاره هستن .این حجم از ثروت تو این شرایط ایران عادی نیست 

یه دور زدم افسردگی گرفتم 😅

تنها جایی ک اعتماد بنفسم رفت زیر سوال نتونستم از ماشین پیاده بشم 

به ماشین آریزو ب چشم پراید نگاه میکنن 

من به این نتیجه رسیدم بریم تو خیابان فرشته گدایی کنیم پولدار میشیم

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بخدا فرمانیه هم خوبه بیا بریم😅

چشم

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

وا حرف شما بیشتر عجیبه خیلی زیاد اونجا رفت و آمد دارم و مثل بقیه جاهاست تهمتن هم ن , منهتن

خودش عادیه عزیز ولی بی دلیل گرونه...

اینو یه خبرگزاری معتبرم گفته که با پول خونه توی فرشته می شه یه خونه ی فلان توی امریکا خرید

وا حرف شما بیشتر عجیبه خیلی زیاد اونجا رفت و آمد دارم و مثل بقیه جاهاست تهمتن هم ن , منهتن

حرف من عجیبه؟؟؟شاید شما اونقد دارا هستین ک شرایط اونجا براتون عادیه 

میدونم عزیزم من خودم ب اون لهجه گفتم ک یعنی در حد اونجا عقب بودم 

فکر میکنی کسی دیگه دست گدا پول میده؟اون مناطق پایین بری شاید از ترس اینکه بدبخت نشن و کارما بیشتری پ ...

فقط ی شوخی ساده بود اوکی؟

کسی نمیخواد بره گدایی کنه چه تو پایین شهر چه تو بالا شهر.

خودش عادیه عزیز ولی بی دلیل گرونه...اینو یه خبرگزاری معتبرم گفته که با پول خونه توی فرشته می شه یه خ ...

گرونیش ک گرونه

استارتر میگه ی جور دیگست

ولی خیلی از محله ها تو بالاشهر مثل فرشته ان