2777
2789
عنوان

خیابون فرشته تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 70 پست
اره دقیقا همینجوره ب شدت باهات موافقم اینایی هم میگن زیاد فرق نداره یا خیلی باکلاس و پولدارن که خیاب ...

محله آقازاده نشین هست مگه میشه فرق نداشته باشه 

اینا غرورشون اجازه نمیده کم بیارن

ای بابا یه عمر بااین حرف گولمون زدن بخدا آسمونشم فرق داشت پرستاره بود

دیگه باید تسکین بدیم خودمونو😅انشالله یروزی اونجا خونه میگیرین.من گاهی با خودم میگم مرگم پولی بود اینا میخریدن و فقط فقیر فقرا میمردن

کاربر آقا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبختی به دل آدمه .هر جا برید آسمون همین رنگه

مثلا آسمون یه منطقه تو افغانستان که فقیرانه هست هم با آسمون نیویورکی که توش هنرمندا سلبریتی ثروتمندا هم هستن یه رنگه ولی خوشبختی شون در یه حده !این کلیشه ها خیلی قدیمی شدن 

دیگه باید تسکین بدیم خودمونو😅انشالله یروزی اونجا خونه میگیرین.من گاهی با خودم میگم مرگم پولی بود ای ...

عزیزم اونا مرگشونم گرفتن اونقدر پول دارن ک مرضی چیزی بگیرن زود میرن اونور آب میسازن و میان 

باور میکنی من اینستا دیدم چون سگ دخترش مرده بود تور کل کشورهای عربی رو براش گرفته بود ک بره افسرده نشه .من یه هفته هست درست حسابی غذا نمیخورم سریه قضییه بابام ب مامانم میگه ولش کن سهمش بده ب من 😐

مثلا آسمون یه منطقه تو افغانستان که فقیرانه هست هم با آسمون نیویورکی که توش هنرمندا سلبریتی ثروتمندا ...

عمیقا به این که خوشبختی حس دلی و درونی باور دارم 

احساس خوشبختی هیچ ربطی به دارایی و ثروت نداره 

خوشبختی به دل آدمه .هر جا برید آسمون همین رنگه

اینا شعاره میگن کجا خوشه؟ اونجا که دلت خوشه!  دل آدمیزادم هرجا رفاه و اسایش و حس و حال خوب باشه خوش هست که همه اینا با پول و ثروت ب دست میاد پول باشه این دنیا که هیچی اون دنیاتم میتونی بخری میتونی بری حج خمس و زکات میتونی بدی میتونی پول بدی برات نمازم بخونن میتونی خیرم باشی. دزدی خیلی از گناها از بی پولی هست 

اینا شعاره میگن کجا خوشه؟ اونجا که دلت خوشه! دل آدمیزادم هرجا رفاه و اسایش و حس و حال خوب باشه خوش ...

فقط دو سه درصد اینجوری زندگی میکنن بقول یکی از کاربرا اونام وصلن

کاربر آقا

عمیقا به این که خوشبختی حس دلی و درونی باور دارم احساس خوشبختی هیچ ربطی به دارایی و ثروت نداره

داره شاید از ده نفر پول دو نفر خوشبخت نباشه اما از هر ده نفر فقیر هشت نفر خوشبخت نیست 

منتها ما بین پولدارا اون دو نفر و بلد کردیم 

یه مشاور معروف برامون سخنرانی میکرد یه روز.میگفت از همه قشر آدم پیش من میان با من درد و دل میکنن.یه وقت فکر نکنید فاصله تون از پولدارها خیلی زیاده.چیزهایی هست که واسه اونا ارزویه ولی حتی به چشم شما نمیاد اصلا

داره شاید از ده نفر پول دو نفر خوشبخت نباشه اما از هر ده نفر فقیر هشت نفر خوشبخت نیست منتها ما بین پ ...

تا تعریفت از خوشبختی چی باشه 

قطعا مشکلات پولدار هام با مشکلات ندارها قابل قیاس نیست 

ولی چون پول دارن فکر میکنیم دیگه همه چی حله