2777
2789

اول اینو بگم‌که من با مامان بابام زندگی میکنم  

ازوقتی یادم‌میاد خونه ی ماازهمه ی اطرافیان بدتر و زشتتر بوده مبل های زشت و رنگ‌و رو رفته کابینت داغون پرده قدیمی،۱۰ سال پیش مبل خریدیم فرشو نتونستیم عوض کنیم تابه تا بود یکی قهوه ای یکی طوسی اصلا یه وضعیت داغونی تازه یکساله فرشو عوض کردیم مبل پوووسیده دیگه ...هیچ وقت تاحالا لوستر نداشتیم 

بابام ۳۰ میلیون حقوق میگیره ۵ تومن قسط داره ۲۵ تومنش میمونه هرچقدر میگیم بیا کمک کن ماهم پول میدیم صرفه جویی میکنیم بتونیم یه مبل ساده بگیریم قبول نمیکنه میگه نه پول کم میاریم

بخدا جلوی فامیل و نامزدم خجالت میکشم😔

توروخداکمک کنید من چطوری راضیش کنم آخه؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس بابات پول هارو چیکار می‌کنه باهاش حرف بزنید بگو خب وقتی داریم چرا استفاده نکنیم ؟ مامانت باهاش صحبت کنه منطقی اگر پول نباشه خب میگی باشه نیست اما وقتی داشته باشی نخوای خرج کنی بحثش جداست به بابات بگو چرا استفاده نکنیم از چیزایی که داریم لذت نبریم 

کاربری دست دو نفر می‌باشد.

سخت نگیر قدیم همین مبل هم نبود همه زمین میشستند

اخه قدیم هیچکس نداشت کسی قضاوت نمیشد الان نمیشه بخدا

همه نگاه بد بهمون دارم میگن خونه تون بده چون قدیمی هم هست هرکی میرسه میگه ایشالا شرایطتون بهترشه زشته بخدا

بابات خسیسع اشکال نداره سخت نگیر واقعا فشار رو مردای ایراتی خیلی زیاده

نه فداتشم اخه خسیس نیست همه رو خرج خورد و خوراک میکنه هرماه کیلو کیلو عسل میخره هفته ای ۳_۴ بار میوه میگیره میگیم یه کیلو بگیر ۷ کیلو میگیره ریخت و پاش الکی میکنه

خب پس بابات پول هارو چیکار می‌کنه باهاش حرف بزنید بگو خب وقتی داریم چرا استفاده نکنیم ؟ مامانت باهاش ...

ریخت و پاش الکی میکنه مثلا عسل داشتیم رفته باز ۵ کیلو خریده

میگیم دومدل میوه بگیرم ۷ کیلو میوه میگیره 

میگیم دوتا نون بگیر ۱۰ تامیگیره

بهترین پنیررو باید بگیره حتما

هزینه های الکی اخرشم میگه ماکه پول نمیمونه واسه مون که مبل بگیرم!

خونشونو میگمدیگه دیدن مهم نباشه برات اگه خواستی ارزون و قسطی زیاد هست

خونه شون خوبه اونا مثل ما زندگی نمیکنن

منم بردمشون تولیدی باقیمت مناسب و قسطی حساب میکرد بازم میگه نه