سلام خانوما شبتون بخیر خداروشکر من دیروز سزارین کردم و امروز هم ترخیص شدم اما جای بخیه هام و شکمم خیلی درد میکنه وقتی اثر شیاف میره کسی میدونه تا چند روز این درد باهامه؟؟؟اصلا نمیتونم لذت ببرم از مادر شدنم یا درد دارم یا نوک سینه هام زخمه 😔😔😔
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من تا ۷ روز درد وحشتناکی داشتم، حتی تکون های کوچیک هم به شدت برام دردناک بود
روز ۱۴ به بعد که بخیه رو کشیدم خیلی خیلی راحتتر شد
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
نوک سینه رو با روغن بادام شیرین اصل چرب کن و اینکه دست بزار رو چونه کوچولوت بیار پایین کاملا دهنش باز بشه و قسمت هاله سینه هم بره توی دهنش (فقط نوک سینه رو نگیره)
من از ترس اینکه اگه بخوابم یا بشینم دیگه باید با درد از جا بلند شم، بعضی وقتا چند ساعت سرپا میموندم🥲
ولی خبر خوب اینکه یادت میره 😁
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.