2821
2789
عنوان

سزارین

187 بازدید | 26 پست

سلام خانوما شبتون بخیر خداروشکر من دیروز سزارین کردم و امروز هم ترخیص شدم اما جای بخیه هام و شکمم خیلی درد میکنه وقتی اثر شیاف میره کسی میدونه تا چند روز این درد باهامه؟؟؟اصلا نمیتونم لذت ببرم از مادر شدنم یا درد دارم یا نوک سینه هام زخمه 😔😔😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تبریک میگم 

من تا ۷ روز درد وحشتناکی داشتم، حتی تکون های کوچیک هم به شدت برام دردناک بود

روز ۱۴ به بعد که بخیه رو کشیدم خیلی خیلی راحت‌تر شد

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
هر شش ساعت شیاف بزار تا اصلا درد رو نفهمی فقط استراحت کن بعد ده روز کاملا سر پایی

عزیزم بعد سزارین همش میرم دستشویی واسه دفع مدفوع میترسم بخاطر اسهال زود زود بزارم ۱۰ساعت یبار میزارم 

این مدفوع شل هم عادیه؟؟؟

بعضی وقتا انقد شدیده تو کل شکمم درد حس میکنم😭😭😭😭

میفهمم

من از ترس اینکه اگه بخوابم یا بشینم دیگه باید با درد از جا بلند شم، بعضی وقتا چند ساعت سرپا میموندم🥲

ولی خبر خوب اینکه یادت می‌ره 😁

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
2790
2823
2791
2779
2792