نمیدونم حس و حالم طبیعیه یا نه اما از روزی ک زایمان کردم ی بغضی داره خفم میکنه دلم نمیخاد هیچکس رو ببینم مخصوصأ خواهر شوهرمو ینی وقتی میبینمش دوست دارم بمیره چون واقعأ اذیتم کرده و منم هیچوقت اهل بخشش نیستم خلاصه خیلی غمگینم همش ب همه بداخلاقی میکنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏
بعداز زایمان بخاطر سردیه بدن خلق و خو رو به افسردگی میره،بدنتو گرم کن،کاچی هفته ای ۲بار بخور سردیجات نخور،به خودت تلقین کن که داری از کاه کوه میسازی و حالت نرمال نیست،اصلا این افسردگی بعد زایمانو یه جوری میگن جدی بگیرید چون خیلی از جدایی ها بر اثر همین افسردگی و درک نشدن اتفاق می افته،اختلافات خانوادگی و زناشویی و...
هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮