2821
2789
عنوان

افکار منفی

156 بازدید | 9 پست

فکرای خیلی وحشتناک میکنم و ذهنم داره میگه مواظب باشه اتفاق بدی میخواد بیوفته مثلا خدایی نکرده مرگ و آتیش سوزی ..ذهنم میگه مثلا فلان کارو انجام بده اگه ندی اتفاق بدی میوفته 

منم یه مدت اینطوری بودم ، راه حلش بی توجهیه مثلا ذهنت میگه قراره خونه آتیش بگیره بگو بذار بگیره هر چقدر از این افکار بترسی بیشتر توی ذهنت میاد ، یه جوری انگار ذهن بر علیه خود آدم میشه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلییییییییییییییییییییییی سخته

میدونم کاملا درک میکنم ولی خب به مرور با بی توجهی و یا حتی لج کردن با اون افکار خوب میشه ، یه جایی شنیدم که یکی رفته بوده پیش روانپزشک و بهش گفته بود من از دیوونه شدن میترسم دکتره بهش گفته اشکالی نداره برو تو خیابون ادای دیوونه ها رو دربیار ببین چطوریه( برای اینکه این ترس ذهنی طرف رو از بین ببره) 

به نظرم شما زندگی نسبتا خوبی دارید ، حس میکنم وقتایی که آدم حالش خوبه و چیزای زیادی برای از دست دادن داره این ترس ها براش پر رنگ تر میشن 

تاکید میکنم بدترین سم برای این وسواس ترسیدن ازش و مخالفت باهاشه ، ذهن بدتر اذیت میکنه و این چرخه باطل هی تکرار میشه 

میدونم کاملا درک میکنم ولی خب به مرور با بی توجهی و یا حتی لج کردن با اون افکار خوب میشه ، یه جایی ش ...

دقیقا چندین سال ترسیدم هر چی ذهنم گفته اطاعت کردم گ اتفاقی برای اعضای خانوادم نیوفته و همچنان تکرار میشه 

دقیقا چندین سال ترسیدم هر چی ذهنم گفته اطاعت کردم گ اتفاقی برای اعضای خانوادم نیوفته و همچنان تکرار ...

من آدم مذهبی ای نیستم اصلا حتی نماز نمیخونم ، اما وقایع زندگیتونو به خدا بسپارید ، بهش اعتماد کنید این افکار ریشه در این داره که فکر می کنید تمام افسار زندگی دست شماست و کاملا میتونید کنترلش کنید ، درست هم هست اما تا یه جایی از یه جایی به بعد واقعا دست ما نیست 

من آدم مذهبی ای نیستم اصلا حتی نماز نمیخونم ، اما وقایع زندگیتونو به خدا بسپارید ، بهش اعتماد کنید ا ...

درسته کاملا آگاهم بهش 

۷ سال مشاوره و روانپزشک میرم و صحبت درموردش با اطرافیان تونسته ب اینجا برسونه منو ک کاملا آگاهم اما متاسفانه امان از ذهن