2777
2789

اصلا به حرفم گوش نمیکنه میگم این کار اون کار کن در اخر هم دعوامون میشه میگم از حق خودت دفاع کن و فلان میگه به تو چه مثلا حق با بابامه ماله خودشه دوس داره بده ب داداشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارههههه واقعا نمیتونم حرصی نشم واقعن هم حق با منه

شاید تو دلت چیزی نباشه ولی این خصوصیت بدیه و هرکی از بیرون ببینه فکر میکنه تو مقصری چون مامان خود منم همینطوریه در صورتی که باید با سیاست و آرامش کاراتو پیش ببری .

شیش ماهه عروسی کردیم دوسش دارم ولی خب نمیفهمه یه سری چیزارو

ای بابااااااا اولای راهی 

پنج سال اول زندگی مشترک روفقطططططط برای دعوا واختلاف نظر گذاشتن

بعداز پنج سال عادت میکنی به همه کاراش 

شاید تو دلت چیزی نباشه ولی این خصوصیت بدیه و هرکی از بیرون ببینه فکر میکنه تو مقصری چون مامان خود من ...

اره بخدا

به یکی مشاوری چیزی نیاز دارم تو گوشی باهاش حرف بزنم بهم راهکار بده شرایط حضوری رفتن پیش مشاور ندارم

ای بابااااااا اولای راهی پنج سال اول زندگی مشترک روفقطططططط برای دعوا واختلاف نظر گذاشتنبعداز پنج سا ...

خب این کی دیگه به حرف من گوش میکنه

هردومون سنمون خیلی پاینه میگم شاید بگه سنم کمه گوش نمیده ولی واقعا من از نظر عقلی بیشتر از اون ب فکر زندگی مونم

هرچی با زبون خوب حرف میزنم شروعمیکنه ب مسخره بازی اصلا تا حالا یک بار جدی باهج حرف نزدیم

ببین تازه عروس دومادین 

ازش توقع نداشته باش حرف خانواده هایی که ۲۰.۳۰ سال باهاشون زندگی کرده کنار بذار حرف شمارو قبول کنه 

بهم دیگه فرصت بدین

هیچکس اندازه شوهر من سنگ خانوادشو به سینه نمیزد 

دقیقا مثه شما منم خیرشو میخواستم اما برعکس برداشت میکرد و میگفت میخوای منو از خانواده م جدا کنی !!!

بعد چندسال فهمید خیرخواه واقعیش کیه و خانواده ش چقد بی رحم و نامردن الانا شده هفته ای یه بارم سراغ خانواده شو نگیره یا حتی ماهی یه بار بهشون سر بزنه  

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...