2777
2789
عنوان

مادرشوهرحسود

150 بازدید | 6 پست

طاقت نداره ببینه برای خودم خرج کردم.(حتی خرج در حد نیازهای اولیه)حالش بد میشه کولی بازی در میاره خودشو به مریضی میزنه دستمال می‌بنده به سرش بخدا😲 .میگه دستم، پام ،کمر درد میکنه آه وناله های الکی میکنه.خرج میتراشه برای همسرم(نامحسوس وبا سیاست تمام)( وضع مالیشون هم خوبه!!)از وقتی همسرم خونه رو بنامم زد دیگه سالی دوسه بار اونم فقط از روکنجکاوی که ببینه چه خرجایی برای خونه کردیم میاد .دائم درحال نقشه کشیدنه که زندگی مارو خراب کنه.چند سال پیش دعا گرفته بود روی کاغذ دورش هم یه نخ قرمز پیچیده بود آورد یواشکی گذاشت داخل خونمون.پیش شوهرم بدگویی من رو میکنن.و هر فتنه ی دیگری که فکرش رو بکنید سرم من درآورد.

عزیزم اصلا نذار بفهمه چی میخری چکار میکنی. وقتی میاد سر وضعت نرس. لباس قدیمی بپوش تا جایی میشه طلا اگه داری دربیار از سر و گردنت غذای معمولی ظرف و کاسه معمولی استفاده کن هیچوقت هم هیچ چیز به هیچ کس تو قوم شوهرت نگو 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اصلا نذار بفهمه چی میخری چکار میکنی. وقتی میاد سر وضعت نرس. لباس قدیمی بپوش تا جایی میشه طلا ا ...

اره همین کارو میکنم .ولی متوجه شده!(مثلاً درمورد طلا داخل مراسمها میبینه میندازم بالاخره میبینه م می‌فهمه که چقدر طلا دارم)به طور خیلی نامحسوس از همسر و بچه ام سعی می‌کنه بکشه بیرون.

اره همین کارو میکنم .ولی متوجه شده!(مثلاً درمورد طلا داخل مراسمها میبینه میندازم بالاخره میبینه م می ...

عزیزم به نیتش آیه وجعلنا بخون وقتی میاد خونت 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏