2777
2789
عنوان

مادر شوهر بدجنس آتیش بگیره

167 بازدید | 8 پست

مادر شوهر و خواهر شوهرام خیلی بدجنس هستن. سه تا خواهر شوهرم دارم و برادر شوهر ندارم . خواهر شوهر هام دوتاشون ازدواج کردن و یکیشون مجرده . من یک سال و دو سه ماه عقد کرده بودم و الان هم ۱۰ ماهه عروسی کردم .

اینا تا دلت بخواد از اول بدجنسی کردن و اینم بگم که خداروشکر همسرم طرف من هست چون میشناستشون چکاره هستن . همسرم رسم دارن که عید برادر ها برای خواهر ها عیدی میبرن . من همیشه میگم هر کی هر چقدر سر من و همسرم عزت بزاره همون قدر سرش عزت میزارم . دو تا خواهر شوهر هام وضعشون خوبه ولی باورتون میشه برای عروسی هر کدومشون ۲ میلیون آوردن ؟؟؟؟ خیلی آدم های خسیس و سفتی هستن ولی نوبت خودشون میشه دوس دارن براشون سنگ تموم بزاری. بعد از ۱۰ ماه جا خالی خونه آوردن برامون برداشتن نفری ۵۰۰ تومن پول آوردن بعد توقع دارن عید براشون عیدی ببریم .منم به همسرم گفتم نمیبریم چون این کارشون خیلی زشت بوده ۵۰۰ تومن چیه آخه مگه میخایی صدقه بدی اینم بگم خیلی پولدارن ولی خیلی خسیس هستن 

منم برای عید براشون عیدی نمیبرم .

جای من بودید چکار می‌کردید ؟

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

اگه علنااا باهم مشکلی ندارید و فقط خسیسیشونه نفری یه روسری در حد ۲۰۰ تومن بگیر دهنشون بسته شه و شرشون کم هرچقدرم شوهرت پشتت باشه بازم کم کم تو خونه تون بحث میندازن عزیزم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید پولدارن ولی اختیاری برای خرج کردن ندارن. یعنی شوهراشون اجازه نمیدن. شما عیدی ببر

چرا خوب هم اختیار دارن همه چی زندگی دست خودشونه

تو همعیدی در حد دول خودشون ببر مثلا یه پارچه چارصد پونصدی یا روسری یا ظزفی چیزی مگه خوزستانی نیستی؟

نه گلم نمیتونم بگم کجا هستم آشنا تو سایت دارم شناسایی میشم