2777
2789
عنوان

خواستگار سنتی

118 بازدید | 12 پست

نه طرف منو دیده تا حالا

نه من تا بحال اونو دیدم

بنظرتون جلسه اول اشنایی و معارفه با خانواده

بیرون از خونه باشه یا داخل خونه؟

من خودم میگم بیرون باشه 

اخه وقتی طرف رو ندیدم و نمیشناسم و نمیدونم که ازش خوشم میاد یانه ، برای چی باید بیاد خونمون 

اصلا دوست ندارم بیان خونه 

از طرفی ام مامانم میگه زشته بریم بیرون 

مثلا طرف مامانش بیاد پارک

توخونه   بهتره  

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا مگه چی میشه؟ خونه تونوکه نمیخورن.خیلی هم دلت بخواد😁🤣

خب بنظرم خونه یه حریم خصوصی و شخصیه. دوست ندارم یه غریبه که معلوم نیست قراره باهاش ازدواج کنم یا نه بیاد خونمون

خب بنظرم خونه یه حریم خصوصی و شخصیه. دوست ندارم یه غریبه که معلوم نیست قراره باهاش ازدواج کنم یا نه ...

دیگه تا بوده همین بوده.ما هم چند وقت پیش رفتیم خواستگاری واسه داداشم ولی اگه میگفت نیاین خونه نمیرفتیم.والااا😄

یاشاسین آذربایجان💓✌

خب وقتی ن به باره نه ب داره چرا باید برید خونه.

خب عزیزم بالاخره دو تا خانواده میخان اشنا بشن چه به دار باشه چه نباشه رسم اینه بیان خواستگاری خونه دختر.

دیگه شمام زیاد داری سخت میگیری مگه با باند خلافکارا طرفی؟ خبربیان مگه چی میشه؟

یاشاسین آذربایجان💓✌