2777
2789

من بخاطر بدنسازی اکثر اوقات سینه مرغ مصرف میکنم 

اکثر اوقات طعم دار میکنم و میزارم تو فر 

بعضی وقت ها هم کوبیده طوری سرخش میکنم 

اما بعضی قسمت های سینه طعم چسب رازی میده🤔😐😐😐 وقتی میپزم نه ، اما وقت هایی که طعم دار میکنم ممکن نبست طعم چسب نده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم چند روز پیش گرفتم پختم آب پز یک بوی گندییییی گرفته بود نتونستم بخورم

خب بو که بخاطر زهم مرغه ، باید توش برگ بو مینداختی 

اما خب مشکل من طعمه... اونم نه فقط تو یه مرغ... هر مرغی که میخرم اینطوره

چون همشون بهشون امپول میزنن درشت بشن 

و شیمایی هستن

دور از جون برای چی آمار سرطان بیشتر شده؟ چون هرچی میخوریم ضرر داره

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

با چی طعم دار میکنی؟ طرز پختت تو فر رو میگی چی میریزی و چند دقیقه؟

اول با بیفتک کوب حسابی میکوبم 

بعد بهشون پیاز خلالی و نمک و فلفل سیاه و زنجبیل و آبلیمو میزنم 

بعد حالا به یکی دوتاش پولبیبر میزنم که رنگش قرمز میشه 

به یکی دوتاش هم فلفل قرمز و زنجبیل زیاد میزنم که حسابی تند میشه 

بعد دوساعت مزه دار شدن میزارم فریزر و هر وقت خواستم درمیارم 

من توسترم خودش علامت مرغ داره ، میزارم تو سیخ چرخانش و علامت مرغ رو انتخاب می‌کنم... که میشه یک ساعت تو دمای ۲۳۰ درجه 

حسابی بریونی و بدون هیچ روغنی 

اول با بیفتک کوب حسابی میکوبم بعد بهشون پیاز خلالی و نمک و فلفل سیاه و زنجبیل و آبلیمو میزنم بعد حال ...

مرسی 🙏🙏

پولبیبر چیه؟ 

چه خوب تو سیخ میذاری من گذاشتم تو یه ظرف ظرفه شکست دفعه دیگه بذارم سیخ خودش بچرخه 

حتما باید تست کنم 

ممنون 

مرسی 🙏🙏پولبیبر چیه؟ چه خوب تو سیخ میذاری من گذاشتم تو یه ظرف ظرفه شکست دفعه دیگه بذارم سیخ خودش بچ ...

ادویه است 

نه ، خودش توستر جوجه چرخون داره 

بعضی وقت ها هم میزارم رو سینی گریل

شرمنده سوال پرسیدی باز یک مشت عقب مانده غیرعلمی تاپیک روترکوندن نشد جواب بدم اینجا جوابت میدم گلم البته شما خودت از من وارد تری. من نظرخودمو میگم صرفا به عنوان یک شخص نوعی 

QUOTE=370474025]خب الکی چرا سواله! من که دوره های جسد شناسی نگذروندم  الیته میدونم چه اتفاقی برای جسد میفته ام ...[/QUOTE]

مهم نیست عزیزم جسد خودش میترکه خون الود میشه حتی کفن غرق خون میشه بخاطر ترکیدن و خونریزی جسد، شما فکر غسلشی... هیچ اهمیتی نداره فلسفه غسل پاکی هست چون اعراب حمام نمیکردن سال به سال تو کتاب های تاریخ تحلیلی از ویل دورانت و گوستاو لوبن این مسئله اومذ غسل در واقع اجباری به شستشو بوده و تنها چیزی که جسد نداره پاکی هست بنابراین غسلش هم اهمیتی نداره به هر حال داخل قبر میترکه و خون الود میشه تمام کفن

جسد توی قبر روز سوم به خونریزی شدید میوفته از تمام حفره های بدن حتی اسفنگترهای مثانه و انوس (مقعد) شل میشن و ادرار و مدفوع راه میوفته شکم میترکه زبان از دهان میزنه بیرون و کل بدن متورم میشه و خون الود. بنابراین تنها چیزی که این جسد براش اهمیت نداره غسل هست. 

جسد توی قبر روز سوم به خونریزی شدید میوفته از تمام حفره های بدن حتی اسفنگترهای مثانه و انوس (مقعد) ش ...

اوه چقدر وحشتناک 

پس حتما بعد این عمل تجزیه شدن و... انجام میشه و کرم و حشرات جسد رو میخورن

اوه چقدر وحشتناک پس حتما بعد این عمل تجزیه شدن و... انجام میشه و کرم و حشرات جسد رو میخورن

بله وب سایت هست زبان اصلیه اگر زبانت خوبه، بخوام بهت بگم عکسهای جسد های در حال تجزیه یا تکه پاره یا له شده رو گذاشته ولی به شدت دل خراشن و بهتره نبینی چون مثل من ممکنه افسردگی بگیری و پوچ گرا بشی. خلاصه بعد از مرگ چیز خوبی در انتظار بدن انسان نیست. خیلی خیلی وحشتناکه تجزیه شدن انسان